Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 19

Bohemiečių „Arijos iš Dušo“ sutraukia net aštuoniolika operos talentų į džiazo kabaretą

Na, tikriausiai ne aštuoniolika, o septyniolika operos talentų ir žinomą britų aktorių ir kino režisierių Dexter Fletcher, dainuojantį su Lietuvos Valstybiniu simfoniniu orkestru ir maestro Gintaru Rinkevičiumi!
Bohemiečių „Arijos iš Dušo“
Bohemiečių „Arijos iš Dušo“

Gruodžio 21, 22 d. Vilniaus Kongresu rūmuose vyks absoliučiai unikalūs, teatralizuoti „bohemiečių“ koncertai „ARIJOS IŠ DUŠO“. Tai neabejotinai aukščiausios meninės kokybės ir didžiausios muzikinės įvairovės reginys šį šventinį sezoną Lietuvoje ir išskirtinė galimybė pamatyti net aštuoniolika geriausių operos solistų vienoje scenoje, džiazo grupę, J.Statkevičiaus sukurtus kostiumus, naują programą! Lakštingalos tikrai vėl sugrįžo į Vilnių, kad muzikos gurmanams padovanotų gražiausias, retai atliekamas arijas ir džiazo klasika tapusius kūrinius! Koncerto režisierė Dalia Ibelhauptaitė.

Daugelis solistų, tokie kaip Kostas Smoriginas, Aušrinė Stundytė, Lauryna Bendžiūnaite, Asmik Grigorian turi įspūdingas tarptautines karjeras ir retai pasirodo Lietuvos scenoje. Kiti „bohemiečių“ siela jau tapę ir su jais sukūrę įspūdingus savo kerjeros vaidmenis dainininkai, – Sandra Janušaitė, Dainius Stumbras, Kristian Benedikt, Jovita Vaškevičiūtė, Rafailas Karpis, – šiame koncerte atliks savo dar neįgyvendintų svajonių kūrinius. Bus pristatomi ir visai nauji veidai: Tadas Girininkas, Šarūnas Šapalas, Laura Zigmantaitė ir jau Lietuvos operos legendomis tapusios primadonos: Sigutė Stonytė ir Irena Milkevičiūtė. Tiesa, šiame koncerte jos atliks ne tik savo geriausias arijas, bet pasirodys ir neįprastame amplua – duetuose su Jeronimu Miliumi! Nuo G.Verdi, W.A.Mocarto, R.Wagnerio iki fantastiško džiazo kabareto, – visi turės galimybę atrasti sau kažką artimo.

Na, o koncerto siurprizas – dainuojantis Dexteris Fletcheris!

„Arijų iš Dušo“ tikrai  negalima praleisti! Kongresų rūmuose laukiame visų, kurie brangina dvasinę laisvę, vertina puikius dalykus gyvenime ir nepasiduoda gyvenimo rutinai!

Dar nevėlu padovanoti pačią geriausią Šv. Kalėdų dovaną savo artimiesiems! Ji nevalgoma, jos negalima sunešioti, sulaužyti, pamesti – o jos išskirtiniai bruožai – ryškus įspūdis, puikios emocijos ir šilti prisiminimai išliks labai ilgam...

Bilietus parduoda www.tiketa.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius