Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 27

„BrassBastardz“ pasirodymą stebėjo Gruzijos prezidentas

Pasibaigus festivalių maratonui, grupė „BrassBastardz“ dalijasi parsivežtais įspūdžiais iš Gruzijoje, Batumi mieste, vykusio festivalio „Black Sea Jazz“.
Grupės „BrassBastardz“ kelionės Gruzijoje akimirka
Grupės „BrassBastardz“ kelionės Gruzijoje akimirka / Grupės asmeninio archyvo nuotr.

Muzikantai pasakoja, kad dieną prieš oficialų pasirodymą sutiko sudalyvauti „Black Sea Jazz“ organizuotame gyvos improvizuotos muzikos koncerte – vadinamajame „jam session‘e”, kurį stebėjo ir daugybės apsauginių apsuptas Gruzijos prezidentas Michailas Saakašvilis.

Oficialus grupės „BrassBastardz“ pasirodymas vyko pagrindinėje „Black Sea Jazz“ festivalio scenoje, kurioje neseniai koncertavo Chris Botti su Stingu ir nacionaliniu Gruzijos orkestru, o rugpjūčio antrąją ten pat pasirodys ir Enrique Iglesias. Grupės nariai scenoje pasirodė, vilkėdami Vitalio Čepkausko ir Aušros Norkutės kurtais drabužiais. Per valandą trukusį koncertą lietuviai atliko 8 dainas iš abiejų savo albumų „Waiting“ ir „Synthezatorium“.

„Gruzija paliko labai šiltos šalies įspūdį. Tik atvykusių į oro uostą mūsų laukė festivalio atstovai, kurie iš karto nuvežė mus paragauti tradicinių gruzinų virtuvės patiekalų. Kadangi į Batumi atvykome diena anksčiau, turėjome progą apžiūrėti šį nuostabų pajūrio miestą, ypač sužavėjo vaizdingi paplūdimiai“, – apie kelionės, kurią padėjo suorganizuoti „ACC Lietuva“ atstovai ir Lietuvos ambasada Gruzijoje, įspūdžius pasakoja „BrassBastardz“ nariai.

Pasak grupės narių, festivalio metu pavyko susipažinti ir artimiau pabendrauti su JAV muzikantu Terreonu Gully ir vietinėmis Gruzijos žvaigždėmis – Bacha Mdzinarašvili kvinteto nariais bei Darrenu Barrettu, visi jie negailėjo gerų atsiliepimų apie „BrassBastardz“ kūrybą ir prižadėjo skleisti grupės muziką.

Liepos 29 dieną „BrassBastardz“ ketina surengti pasirodymą Druskininkuose vyksiančiame renginyje – socialinėje akcijoje „Gyventi negalima mirti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius