Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 18

„BrassBastardz“ pristato naują albumą „Synthezatorium“ (video)

Nauji metai prasideda su naujais darbais. „Brassbastardz“ savo ruožtu pristato antrąjį savo albumą pavadinimu ,,Synthezatorium”, teigiama žiniasklaidai išplatintame pranešime spaudai.
Grupė „Brassbastardz Synthezatorium“
Grupė „Brassbastardz“ / Organizatorių nuotr.

7 naujos dainos  buvo sukurtos ir įrašytos gamtoje, prie ežero, per 7dienas ir 7 naktis. ,,Gamta turi neįtikėtinai daug garsų, spalvų, gyvumo, ramybės, todėl jos atmosfera ideali vieta kūrybai ir įkvėpimui“ – teigia BrassBastardz grupės nariai – Daiva Starinskaitė, Aurimas Rimeikis ir Alvydas Mačiulskas.

„Synthezatorium“ – tai laboratorija, kurioje susintetintos įvairiausios idėjos, garsai, sąskambiai, hip hopo ritmai. Naujo albumo muzikoje lengvai „lydosi“ elektronikos garsai, įvairiausia perkusija, sintezatoriai, akustiniai instrumentai, ritmo mašinos, tuo tarpu tekstuose - paprasti, buitiniai įvykiai persipina su mistiniais, filosofiniais pamąstymais.

Pirmą kartą BrassBastardz aplankys Klaipėdą bei Kauną pristatydami savo naująjį albumą „Synthezatorium“. Grupės nariai Daiva Starinskaitė ir Alvydas Mačiulskas, šiuo metu reziduojantys Europos POP muzikos sostinėje Londone, grįžo, ir prisijungus Aurimui Rimeikiui susitelks premjeriniams koncertams. Jau sausio 21 d. Klaipėdoje, organizacijos TEMA rezidencijoje Liepų g. 83 ir sausio 22 d. Kaune klube „Nautilus“ Brassbastardz gyvai supažindins su jų naujos sintezės formomis ir neįprastomis garsų kombinacijomis, bei transformacijomis. „Synthezatorium“ kompaktinės plokštelės įvairiose prekyvietėse atsiras tik po pristatomųjų koncertu, tad apsilankiusieji koncertuose, turės galimybę pirmi juos isigyti ir pačiupinėti.

VIDEO:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius