Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 26

Britus „Antimatter“ apšildys vilniečiai „Days of Eclipse“

Kovo 28 d. į Vilnių atvyksta grupė „Antimatter“ iš Didžiosios Britanijos. 2014-ieji „Antimatter“ grupei yra ypatingi – jie vyksta į turą prisiminti 2007 m. išleistą albumą „Leaving Eden“. Grupė atliks pilną šio albumo programą, tačiau bus ir antroji dalis, kurioje jie atliks kūrinius iš kitų savo albumų.
„Days of Eclipse“
„Days of Eclipse“ / Augustinos Miknevičiūtės („Lunaria Photography“) nuotr.

Britus apšildys grupė iš Vilniaus „Days of Eclipse“. Tai grupė, kuri pro atmosferiškos, IDM, lof-fi elektronikos ir šalto industrinio roko junginio prizmę atskleidžia vienišų širdžių trapumą, neviltį ir asmeninę kovą šių laikų susvetimėjusioje visuomenėje. 

Grupė debiutavo „MTV Baltic & Coca-Cola Soundwave 2008“ konkurse, kuriame susilaukė daug dėmesio. Ji buvo pavadinta įdomiausia konkurse, turinti tikrai didelį neatskleistą potencialą. Penki metai įrašų kūrimo, koncertavimo ir pasikeitimai grupės sudėtyje leido „Days of Eclipse“ pataisyti savo silpnąsias puses ir atrasti savo prioritetus. Grupė išliko ir tapo daug stipresnė bei brandesnė. 

VIDEO: Days of Eclipse - The Memory Remains

„Days of Eclipse“ išleido septynis oficialius singlus ir du virtualius koncepcinius EP albumus „Frail | Noir” ir „Red Line“. Plačiajai visuomenei skirta baladė “Untold” buvo išleista radijo stoties OPUS3 kolekciniame albume „OPUS3: III dalis” ir suteikė galimybę grupei tapti „OPUS3 Lithuanian tour’09“ dalimi.

„Days of Eclipse“
„Days of Eclipse“

2010 – 2011 metai grupei buvo itin sėkmingi – „Days of Eclipse“ sugrojo daug koncertų muzikiniuose klubuose, labdaros renginiuose ir tokiuose festivaliuose kaip „Galapagai/Roko Naktys”, „Tundra”, „Džiunglės”, „Tuborg Green Nights”, Rugsėjo 1-osios renginyje, taip pat apšildė grupes iš Japonijos, Australijos ir Rusijos. 2012 metų pradžioje buvo viena iš šešių M.A.M.A apdovanojimuose nominuotų „Metų alternatyvios muzikos grupe“.

„Antimatter“ koncertas vyks kovo 28 d. (penktadienį) pramogų salėje „Vakaris Vilnius“ („Pramogų bankas“, 3 aukštas). Durys atveriamos 19 val., koncerto pradžia – 20 val. Bilietus parduoda BILIETAI LT. 

VIDEO: The Beautified Project Feat. ANTIMATTER ☞ Broken Smile

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius