Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 04

„Culture live“ pristato pavasarinių koncertų puokštę (video)

Kalendoriaus lapeliui bylojant apie bundantį pavasarį, o Kaziuko mugei subruzdus miestų gatvėse – koncertų sales užpildys nuotaiką šildantys muzikiniai pasirodymai. Kiekvienas savaitgalis, tarsi pražydusi įvairiaspalvė pavasario puokštė, klausytojams dovanos skirtingo žanro koncertus, leisiančius patenkinti įnoringiausią, šilumos ir meilės išsiilgusio, muzikos mylėtojo kaprizą…
Ansamblis „Quorum“
Ansamblis „Quorum“ / Organizatorių nuotr.

Jau šį šeštadienį, kovo 5 dieną, Kauno Filharmonijoje aidės vyrų ansamblio „Quorum“ balsai. „Quorum“ – įspūdinga 7 vokalistų grupė, savo talento dėka gebanti suteikti naujų atspalvių įvairiems muzikos žanrams, nuo viduramžių choralo iki „The Beatles“. Koncerto programa skambės išskirtinai a cappella (be muz. instrumentų pritarimo). „Quoru“ balsai, pasitelkdami vokalinę perkusiją („beatbox“), pakvies klausytojus į nepamirštamą muzikinių stilių kelionę laiku.

Kovo 14 d. Kauno filharmonijoje – „Gaio De Lima Quintet“ su programa „Brazilijos karštis“. Gaio De Lima yra charizmatiškas multiinstrumentalistas ir vokalistas, pripažinimo sulaukęs ne tik savo gimtojoje Brazilijoje, bet ir Europoje. Muzikantas, kartu su savo ilgamečiu bičiuliu, gitaristu Vitor Celestino ir puikiais jaunosios kartos Lietuvos džiazo muzikantais Remigijumi Rančiu, Dariumi Rudžiu bei Mykolu Bazaru kovo 14 d. surengs išskirtinį koncertą Kauno filharmonijoje. Programoje skambės karšti brazilų muzikos ritmai, nuspalvinti džiazo tonais. Muzikantai atliks originaliai aranžuotus latino muzikos standartus, taip pat galėsime išgirsti keletą originalių Gaio De Lima bei Remigijaus Rančio sambos ritmu pulsuojančių kompozicijų.

Kovo 26 d. Vilniaus Taikomosios dailės muziejuje, kovo 30 d. Kauno filharmonijoje, balandžio 2 d. Šiaulių koncertų salėje „Saulė“, publiką pradžiugins Kostas Smoriginas ir Olegas Ditkovskis. Turbūt nėra nei vieno abejingo šlageriais tapusioms dainoms „Paukščiai“ ir „Aš mylėjau tave, tau nežinant“. Aktoriai, dainų autoriai ir atlikėjai Kostas Smoriginas ir Olegas Ditkovskis atliks gražiausias savo balades ir keletą naujų autorinių dainų.

Paklaustas, už ką publika myli bardų dainas, Olegas Ditkovskis atsakė: „Už paprastumą, nuoširdumą, už sukurtą, o ne už padarytą dalyką“. Koncertas bus skirtas visiems, išsiilgusiems nuoširdžios, prasiskverbiančios iki širdies gelmių muzikos.

VIDEO: "Let it be" renaissance madrigal version by Quorum

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius