Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 04

Dienos šviesą išvydo debiutinis Gerai Gerai & Miss Sheep albumas „Own religion“ (audio)

„Pirmosios metų dienos mums – tikras išbandymas! Vos spėjame suktis ir skaičiuoti, kiek visokio gėrio jau nutiko“, – entuziastingai rankomis ploja ir kojomis trepsi elektroninės muzikos duetas Gerai Gerai & Miss Sheep.
Gerai Gerai & Miss Sheep
Gerai Gerai & Miss Sheep / Grupės archyvo nuotr.

Įkvepiantis užsidegimas ir per kraštus besiliejančios emocijos – ne iš piršto laužtos. 2011-uosius muzikantai pasitiko su krūva jiems itin svarbių naujienų. Svarbiausia jų skelbia, kad dienos šviesą pagaliau išvydo debiutinis Gerai Gerai & Miss Sheep albumas „Own religion“.

„Kai mudu tik pradėjome kurti, svajoti apie albumą nė nedrįsome. Pasirodo, kartais pildosi ir nerealiausios svajonės. Mes jį turime! Dar spaustuve kvepiantį!“ – džiūgauja žmogumi orkestru pramintas Gerai Gerai, dar žinomas Viliaus Tamošaičio vardu.

„Žiauriai gera, kad beveik dvejus metus dirbę pagaliau įprasminome tai, ką iki šiol buvome sukūrę. Oficialiai sau leidžiame žengti į kitą etapą! Neneigsime, albumas atsirado dar ir dėl to, kad pastaruoju metu dažnai girdėdavome klausimą, kada bus galima pačiupinėti tai, ką grojame savo gyvų pasirodymų metu. Gerbėjų  žodis mums – įsakymas“, – savo muzikos partneriui antrina Miss Sheep.

Į dailininkės Erikos Tumienės akvarele papuoštą albumą Gerai Gerai & Miss Sheep sudėjo 12 pirmųjų jųdviejų muzikinį kelią lydėjusių kūrinių. Taip pat tris kiek netikėtas savo dainų versijas, kurias duetui sukūrė tokie puikiai klubinėtojams pažįstami atlikėjai kaip Andrius Alien, Andy Lau ir V. Soul.

Antroji ne ką mažiau svarbi naujiena – debiutinio dueto albumo „Own religion“ pristatymo koncertai.
Pirmąjį jų Gerai Gerai & Miss Sheep surengs jau sausio 14 dieną sostinės klube „Tarantino“. Kartu su valandos gyvo garso koncertą grosiančiu duetu ant scenos lips ir Andrius Alien bei Andy Lau.

Kauniečiams ir klaipėdiečiams Gerai Gerai & Miss Sheep apie savo pasirodymus praneš artimiausiomis dienomis.

Būtent šio koncertinio mini turo proga Gerai Gerai & Miss Sheep savo klausytojams dovanoja kūrinį „Moon  & Feather“. Ši naujiena radijo stočių eterį turėtų pasiekti jau šią savaitę. „Jei jau dalytis, tai viskuo ir iki galo. Kaip kokioje sėkmingoje  santuokoje“, – taip trumpai pusiau juokais jau šeštąjį savo radijo singlą pristato duetas.

Gerai Gerai & Miss Sheep kūrinys „Moon  & Feather“:

VIDEO: „Gerai Gerai & Miss Sheep“ – „Moon & Feather“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius