Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 25

Eltono Johno miuzikle „Aida“ debiutuojanti Evelina Sašenko: dar niekada nevaidinau princesių

Trečiadienį, spalio 26 d., Kauno valstybinio muzikinio teatro scenoje bus rodomas E.Johno ir T.Rice‘o miuziklas „Aida“, kuriame princesės Amneris vaidmenį atlieka daugelio tarptautinių konkursų laureatė, įvairių festivalių ir tokių muzikinių projektų, kaip „Meilės istorijos pagal Edith Piaff“, „Chopin Jazz inn“ ir „All that Cabaret“, „Monmartro gatvelės“, „Brodvėjaus miuziklai“ bei „Alicija Vilniaus šalyje“ dalyvė, dainininkė Evelina Sašenko.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pavasarį į legendinio miuziklo „Aida“ premjerą pakviesti žiūrovai išvydo modernų poproko stiliaus sceninį veikalą, kuriame susipynė jaudinančios baladės, įkvepiantis choro dainavimas ir energingas šokis, susijungė egzotiška scenografija ir multikultūrinius personažus perteikianti aktorių trupė.

Pirmą kartą tikrame teatre vaidmenį kurianti aksominio balso savininkė Evelina Sašenko neslepia, kad pagaliau išsipildė jos didžiulė svajonė.

„Labai gaila, kad negalėjau dainuoti pavasarį vykusioje miuziklo premjeroje, – sakė dainininkė, kurios planus anuomet pakoregavo „Eurovizija“.

Prisiminusi konkursą, Evelina prisipažino, kad iki jo jau buvo save išmėginusi ne viename amplua, tačiau dabar jaučiasi įgijusi dar daugiau stiprybės ir pasitikėjimo savimi, tuo išsklaidydama bet kokias abejones, ar pavyko per tokį trumpą laiką įsijausti į vaidmenį.

„Kita vertus, Amneris vaidmuo – tai dar vienas iš daugelio pastaruoju metu nuolat mane lankančių iššūkių. Dar niekada nevaidinau princesių, todėl man šis vaidmuo ne tik naujas išgyvenimas, bet ir nauji pojūčiai, nuolat patiriami dirbant su labai profesionaliu kolektyvu, – šypsodamasi dėstė E.Sašenko, visiškai neišgyvendama, kad dėl dažnų repeticijų ir kelionių į Kauną liko mažiau laiko miegui ar laisvalaikio pomėgiams. – Esu visiška maksimalistė ir didelė darboholikė, retai galvojanti apie laimėjimus ar pralaimėjimus. Kai imuosi kokio nors darbo, stengiuosi jį daryti visomis išgalėmis, todėl būnu laiminga, galėdama dainuoti ir dovanoti muzikos pajautimo džiaugsmą kitiems.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius