-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 11 11

Evelina Sašenko Kaune debiutuos kaip kabareto šokėja ir dainininkė

Kiekvienų metų trečiąjį lapkričio ketvirtadienį, iškart po vidurnakčio, iš Prancūzijos į visą pasaulį pasklinda jaunas „Beaujolais Nouveau“ vynas. Kauniečius lapkričio 18 d. pakelti lengvo ir gaivaus božolė taurę, skambant Evelinos Sašenko atliekamai kabareto muzikai, kviečia laisvalaikio namai „Nautilus“.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kol vyno žinovas someljė Albertas Koncijalovas publikai atskleis visas jauno vyno ragavimo subtilybes, viena ryškiausių šių dienų Lietuvos atlikėjų – E.Sašenko – sudrebins Kauno publiką itin provokuojančiu pasirodymu. Dainininkė kartu su pianisto Pauliaus Zdanavičiaus kvartetu paruošė specialią programą, pavadintą „All the Cabaret“.

Prieš keletą dešimtmečių karaliavęs Prancūzijoje, Vokietijoje, Olandijoje, JAV, kabaretas buvo žinomas kaip naktinio gyvenimo akcentas. Vaidinimai vykdavo ne pačios geriausios reputacijos vietose, tačiau, kaip ir daugelis meno rūšių, kabaretas evoliucionavo ir dabar teatralizuotos dainos skamba pačiose žinomiausiose pasaulio koncertų salėse, filmuose, televizijoje. Daugelis yra matę filmus „Kabaretas“, „Mulen Ružas“, „Čikaga“, kurie žavi melodijomis, šokiais ir nepakartojamais kostiumais.

Įkvėpta šių šedevrų, netikėtai kabaretinių „hitų“ interpretacijai ryžosi ir dainininkė E.Sašenko. Kartu su P.Zdanavičiaus kvartetu, ji į naują programą įtraukė žymiausias kabaretų ir miuziklų arijas.

„Man norėjosi kiek kitokio šou, norėjosi dainų apie meilę, šokio, tam ir nuėjau į vieną iš šokių projektų, kad galėčiau išmokti šokti ir paruošti dar neregėtą pasirodymą“, – sakė jau seniai apie kabareto dainų atlikimą svajojusi Evelina.

Pasak P.Zdanavičiaus, Evelinai puikiai tinka šis žanras, nes jis atskleidžia tiek jos balso, tiek ir charakterio galimybes. „Kabaretinių dainų atlikimas su džiazo prieskoniu, subtili scenografija, kostiumai ir nuoširdus dainavimas, kuris sklinda iš širdies į širdį – štai tokia bus mūsų programa“, – apie naująjį pasirodymą kalbėjo P.Zdanevičius.

Vakaro programoje skambės: „Razzle dazzle“, „Cabaret“, „Nowadays“, „Nature boy“, „When you're good to mama“, „Mein Herr“, „ „Roxie“, „All that jazz“ ir daugelis kitų.

Renginio organizatoriai pranešė, kad, esant dideliam žiūrovų susidomėjimui, papildomai pradėti pardavinėti bilietai stovimoms vietoms.

Kas: E.Sašenko ir P.Zdanavičiaus kvarteto koncertas „All the Cabaret“.
Kur: laisvalaikio namai „Nautilus“.
Kada: lapkričio 18 d. 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius