Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 06

Giedrės Kilčiauskienės žvaigždė spindės Kairėnų vasaros festivalyje

2016 m. liepos 10 d. 19 val. Kairėnų vasaros koncertų įvairovę papildys atlikėja Giedrė Kilčiauskienė su grupe. Naują programą pristatysianti atlikėja žada įspūdingą vasaros vakarą žaliajame miesto sode.
Giedrė Kilčiauskienė
Giedrė Kilčiauskienė / Linos Martinkėnaitės nuotr.

Giedrė Kilčiauskienė – universaliu talentu apdovanota atlikėja, puikiai besijaučianti ir stilingai pateikianti tiek džiazo, tiek populiariąją muziką. Su daugeliui žinomomis grupėmis „Empti“ bei „Pieno lazeriai“ ji yra laimėjusi ne vieną apdovanojimą bei išleidusi kelis sėkmingus albumus. 2013 m. Giedrė buvo įvertinta M.A.M.A muzikiniuose apdovanojimuose – laimėjo „Metų atlikėjos“ titulą. Tais pačiais metais ji išleido ir pirmąjį savo solinį albumą pavadinimu „Optinė apgaulė“, kuris susilaukė puikių įvertinimų.

Atlikėja taip pat dainuoja džiazo projekte „Jazzminiatures“, kur ant scenos pasirodo kartu su ekspresyviais, charizmatiškais ir profesionaliais muzikantais –Andrej Polevikov (klavišiniai), Vyčiu Nivinsku (kontrabosas) bei Dariumi Rudžiu (mušamieji). Su savo programa kvartetas turėjo nemažai koncertų ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje, taip pat 2013 m. išleido albumą „Jazzminiatures“.

Savitas ir jau puikiai pažįstamas Giedrės balsas bei populiariausios pasaulio džiazo kompozicijos, pritariant virtuoziškiems muzikantams, – derinys, kuriam atsispirti vargu ar pavyks. Atlikdama džiazo standartus Giedrė dainuoja jaukiai, paprastai ir tiksliai jausdama stiliaus niuansus. Kartu jos atlikimas – subtilus, „giedriškas“, su išskirtinai lengvu salsvumu balse, savitais akcentais bei, žinoma, improvizacija. Tokį vakarą žada organizatoriai kviesdami šį vasaros sekmadienį praleisti po atviru dangumi Vilniaus universiteto Botanikos sode.


Ketvirtasis Kairėnų vasaros festivalis, kurį pristato „Geros muzikos ekspertai“ ir restoranas „Aula“, startavo birželio mėnesio 12 d. Koncertai vyksta VU Botanikos sode, vietoje, kurioje dera nuostabūs vaizdai, grynas oras ir puikus laikas jį leidžiant šeimomis, poromis ar pavieniui. Ir visa tai galima rasti pačiame Vilniaus mieste. Nuo birželio iki rugpjūčio mėn. žiūrovai turi galimybę mėgautis Kairėnų dvaro parko žaluma, gražiausiais augalais ir medžiais bei geriausių Lietuvos atlikėjų koncertais po atviru dangumi.

VU Botanikos sodas pasiekiamas tiek automobiliu, tiek viešuoju transportu. Mėgstantiems sveiką gyvenimo būdą – dviračiais ir pėsčiomis. Bet kuriuo atveju, atvykus čia – praleistas laikas bus pats geriausias besibaigiančiam savaitgaliui. Kviečiame atsinešti pledus bei pasidaryti šaunius piknikus po atviru dangumi.

Koncertų vietą pasieksite:
• VU Botanikos sodas: Kairėnų g. 43, Vilnius
• Vykdami viešuoju transportu, sėskite į 18, 38 maršrutų autobusus. Atvykę išlipkite stotelėje „Kairėnai”.
• Vykstantiems automobiliu – važiuokite Saulėtekiu, Plytinės gatve, privažiavę nedidelį žiedą važiuokite tiesiai, kol kairėje pusėje pamatysite didžiulę automobilių stovėjimo aikštelę (apie 3 km).

KONCERTŲ PRADŽIA 19:00 VAL.

Bilietus platina www.bilietai.lt, restoranas „AULA” (Pilies g. 11) ir 3 val. iki koncerto pradžios prie įėjimo į sodą.

Bilieto kaina 12 EUR, koncerto dieną 14 EUR. Su Laisvalaikio kortelėmis taikomos nuolaidos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius