Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 05 /2013 03 06

Gandai apie į Lietuvą atvykstančias australų legendas AC/DC – viso labo reklaminis triukas

Visgi AC/DC Lietuvai dar teks palaukti. Vienas sėkmingiausių roko kolektyvų per visą istoriją, grupė, kurios kūryba tapo tikru rokenrolo etalonu ir įkvėpė šimtus šiuolaikinių rokerių, australai AC/DC kol kas neketina atvykti į Lietuvos sostinę Vilnių.
AC/DC scenoje jau beveik 40 metų
AC/DC / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „AC/DC“

Papildyta kovo 6 d.: Gandai apie rokenrolo legendų atvykimą į Lietuvą pasirodė esantys perdėti, skelbia portalas lrytas.lt. 

Paaiškėjo, kad šurmulį sukėlusi vienos koncertų agentūros žinutė („Ar jums patinka AC/DC? Tuomet neskubėkite pirkti dovanų savo moterims iki kovo 7 d. ryto“) tebuvo triukas, reklamuojantis atvykstančią panašaus stiliaus muziką grojančią kitą australų grupę „Airbourne“.

Pirminė žiniaInformacija apie galimą AC/DC pasirodymą pirmiausiai pasirodė socialiniuose tinkluose, kur gerbėjai aktyviai dalinasi informacija, atvedusia iki svetainės „Concert Boom“. Pastaroji skelbia 2013 m. numatomo „Highway To Hell“ turo datas, o tarp jų galima rasti ir Vilniaus miestą.

Lietuvą jau aplankius tokioms pasaulinėms žvaigždėms kaip „Metallica“, „Red Hot Chilli Peppers“, Marilyn Manson, Lady Gaga, „Rammstein“, Slash ir laukiant vasarą atvykstančių „Depeche Mode“ bei Eric Clapton koncertų, reikia pažymėti, kad AC/DC vardas net ir tokioje didingoje kompanijoje spindi itin ryškiai. 

Prisimenant visą legendinės grupės istoriją ir jau keturiasdešimt metų scenoje, vienas ryškiausių asmenybių roko muzikos istorijoje – vokalistus Bon Schott ir Brian Johnson bei gitaristus Angus ir Malcolm Young, galima drąsiai teigti, kad šis koncertas bus vienas įspūdingiausių ir didžiausių kada nors vykusių mūsų šalyje.

Įspėjame – kol kas tai tik gandai. Informuosime, kai tik atsiras oficiali informacija apie renginio vietą ir laiką.

VIDEO: AC/DC - Highway To Hell
VIDEO: AC/DC - Thunderstruck
VIDEO: AC/DC - T.N.T.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius