-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 02 20 /18:43

Prasideda išskirtinis trijų malonumų renginys Knygų mugėje: Knyga. Kava. Gyvai

Visiems pavargusiems nuo knygų stendų labirintų šiemet pirmą kartą suorganizuotas nepriklausomas renginys, kuriame susipina trys gyvenimo malonumai: literatūra, kava ir muzika. „KNYGA. KAVA. GYVAI.“ – tai visas mugės dienas veiksianti jauniems Lietuvos atlikėjams skirta scena, kuri įrengta tradiciškai liberalesniame ir daugiau laisvos erdvės pasiūlančiame mugės „Bukinistų“ pasaže.
„Makchu Pikchu“
„Makchu Pikchu“ / Gyčio Matiuko nuotr.

„Rūdninkų“ knygynas, Lietuvos atlikėjų ir fonogramų gamintojų asociacija AGATA, kavinių tinklas „Coffee Inn“ ir Vilniuje įsikūręs „Liverpool Indie/Rock Bar“ suvienijo savo jėgas, kad Knygų mugės lankytojams sukurtų ypatingą šventę: nuo ketvirtadienio iki sekmadienio jų laukia net 9 koncertai.

Su knyga rankoje ir kavos puodeliu „Litexpo“ rūmuose kviečiama pasiklausyti „Ora“, „Makchu Pikchu“, Justės Kazakevičiūtės ir Julijos Rušinskytės, „Volumetears“, „R.A.D.D.“, Martin Wall, „Journey of Mintyria“, „Garbanoto Bosisto“ ir „Elle G“.

Penktadienį „Rūdninkų knygino“ stende autografus dalins ir pats Algirdas Kaušpėdas – bus pristatyta naujoji „Anties“ vinilo plokštelė.

Ar knygų mugė – tinkama vieta pristatyti savo muziką? „Tikrai taip, – neabejoja projekto sumanytojas, „Rūdninkų“ knygyno vadovas Deimantas Vainilka. – Knygos ir muzika panašios tuo, kad abi pasakoja istorijas, tik skirtingais būdais. Pernai savo knygyne surengėme pirmuosius koncertus, jie sulaukė labai daug dėmesio. Muzikantams patiko pristatyti savo muziką neįprastoje vietoje. Šiemet džiaugiamės galėdami koncertus tęsti daug didesnėje erdvėje“.

„Knyga. Kava. Gyvai“ koncertus bus galima išgirsti kiekvieną mugės dieną. Vasario 20-22 d. jie vyks vakarais nuo 16 val, o sekmadienį, vasario 23 d. – ryte, 12 val. Tada koncertuosiančios „Elle G“ merginos ne tik pagros, bet ir surengs kūrybines muzikos instrumentų dirbtuves mažiesiems mugės lankytojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius