Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 05

Jurgis ir Erica dainavę ant namo stogo Havanoje, kviečia į koncertą Vilniuje

„The Ball & Chain“ – taip vadinasi Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio duetas – pristato ketvirtąjį vaizdo įrašą, kuriame jie savo dainas atlieka gyvai. Paskutinysis, ketvirtasis, iš gyvai atliekamų „The Ball & Chain“ dainų serijos vaizdo įrašas dainai „Are You Really Sorry“ pasirodo trečiadienį. O ketvirtadienį, spalio 6 dieną, duetas koncertuos sostinės muzikos klube „Tamsta“.
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings / Asmeninio arch. nuotr.

„Are You Really Sorry“ atlikome gyvai Havanoje, ant namo, kuriame gyvenome, stogo, po popiečio miego, šios vasaros viduryje. Ji apie porą, kuri pateko į šeimyninį ginčą. Tačiau abu supranta, kad tai tik jų bendro laiko kartu gaišinimas“, – šypsodamasi apie dainą pasakoja jo teksto autorė ir atlikėja E.Jennings.

Šis klipas užbaigia pirmąjį dueto etapą. Antrasis – „The Ball & Chain“ debiutinis albumas, pasirodysiantis dar spalio pabaigoje. Jame jau daugeliui gerai žinomos ir naujos bei iki smulkmenų išgrynintos dainos. Smagiausia, kad dalį naujo dueto kūrinių gerbėjai jau moka atmintinai.

Didysis pristatymas – lapkritį

Pirmą kartą visas albumo dainas gyvai gerbėjai galės išgirsti jau šį ketvirtadienį grupės koncerte gyvos muzikos klube „Tamsta“. Jame žadama daug intymumo. Be to, tai bus generalinė repeticija prieš didįjį albumo pristatymo pasirodymą lapkričio 11-ąją menų fabrike „Loftas“.

„Jau pasiilgome „Tamstos“ scenos ir šio kokybiško gyvos muzikos klubo publikos, kurios „pigia“ programa neapgausi. Todėl mudu su žmona jau dabar ruošiamės spalio 6 d. pasirodymui ten. Panikuojame dėl kiekvienos nepavykusios smulkmenos repetuojant. Norime surengti labai kokybišką pasirodymą, kuris aplenktų net ir mūsų pačių lūkesčius”, – studijoje užsidaręs garsiai į telefono ragelį komentuoja Jurgis Didžiulis.

Vasarą Erica ir Jurgis pradėjo repetuoti su dar dviem muzikantais, įrašinėjo debiutinį albumą, išleido du radijo singlus ir nufilmavo keturis vaizdo klipus, kuriuose jie dainas atlieka gyvai. Duetas taip pat labai daug koncertavo pajūryje. „The Ball & Chain“ kūryba gimsta virtuvėje, vonioje, miegamajame, kelionėse, netgi svečiuose pas draugus, sako muzikantai.

„Šiame „Ball & Chain” koncerte išgirsite, kuo mes gyvename dabar. Nuo paskutinio karto, kai grojome „Tamstoje“, praėjo pusė metų, per juos mes 100 kartų pykomės ir taikėmės, keliavome, daug koncertavome, naktis leisdavome kelionėse automobiliu iš vieno miesto į kitą, ir galų galiausiai abu tapome studentais – visa tai, be abejonės, atsispindi „Ball & Chain“ kūryboje. Per vasarą patobulėjome kaip duetas, tikiuosi, tapome ir muzikaliai išraiškingesni. Tad labai jūsų laukiu spalio 6 d. gyvos muzikos klube „Tamsta“, – priduria E.Jennings, kuri šiam pasirodymui ruošia ne vieną sceninį kostiumą.

Rudenį po visų lauko festivalių, prieš artėjančią žiemą po truputį glaudžiamės arčiau, skambant intymiai dueto kūrybai tai padaryti bus žymiai paprasčiau. O kol kas pasiklausykime dueto gyvai atliekamo kūrinio „Are You Really Sorry“ ant vieno iš Kubos sostinės Havanos namo stogų.

VIDEO: „Are You Really Sorry“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius