Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 14

Kaune dainuos aktoriai Olegas Ditkovskis, Rolandas Kazlas ir Saulius Bareikis

Lapkričio 15 d., antradienį, 18 val. kauniečius į koncertą Kauno valstybinėje filharmonijoje pakvies dainuojančių aktorių trio – Olegas Ditkovskis, Rolandas Kazlas ir Saulius Bareikis.
Rolandas Kazlas
Rolandas Kazlas / Organizatorių nuotr.

Nuoširdumu ir atvirumu žiūrovus žavintys „Dainuojantys aktoriai“ tikisi, kad jų pasirodymas taps saulės spindulėliu žmonėms, kuriems rūpi ne tik pinigai ir daiktai, bet ir dvasinis pasaulis, tikrosios vertybės, jausmai. Kai kuriose dainose atlikėjai sugeba pasijuokti net iš mirties baimės, paversdami ją žaisminga, dovanojančia.

Kiekvienas trio narys gali pasigirti ilgu įvertinimų sąrašu. 2010 m. Saulius Bareikis dainuojamosios poezijos festivalyje buvo apdovanotas trečiąja Vytauto Kernagio gitara. Tai – didžiulis įvertinimas, kuriuo pats Saulius ilgai negalėjo patiketi. Jį galima išvysti ne tik dainuojantį, bet ir vaidinantį. Teatras, kinas, dainuojamoji poezija…. Kas yra arčiau širdies galėtų pasakyti tik pats atlikėjas, tačiau, ką šis žmogus bekurtų, tam atiduoda visą save. Nemažai žmonių Saulių Bareikį painioja su jo sūnumi, taip pat aktoriumi, aktoriumi Jokūbu Bareikiu.

Savo vaiku gali didžiuotis ir kitas dainuojantis aktorius – O.Ditkovkis, kurį su dukra, žymia Rusijos aktore Agne Ditkovskyte, sieja ypatingas ryšys, jie gali jausti vienas kito nuotaikas net gyvendami skirtingose valstybėse (Agnė gyvena Rusijoje). Nors Olegas turi aktoriaus ir režisieriaus diplomus, jis taip ir nepastatė nė vieno filmo, nes visą save skyrė muzikai.

Muziką atrado ir daugeliui iki šiol pažįstamas kaip humoro laidų vedėjas R.Kazlas. Daugybė kino, teatro, televizijos apdovanojimų pelnęs artistas nesiliauja stebinti žiūrovų. Jis ir vėl naujajame amplua. Šį kartą R.Kazlas leidžiasi į tiesioginį kontaktą su publika, jausmą išreikšdamas melodija.

R.Kazlas mažai kalba apie save, beveik nedalina interviu, dalyvauja tik toje veikloje, kurioje mano, iš tiesų, galįs padaryti daugiau nei kiti. Ir, ko gero, tai unikalus atlikėjas, kuris savęs visai nepopuliarindamas, nereklamuodamas, nevaikščiodamas į madingus vakarėlius, išlieka vienu žinomiausiu ir mylimiausiu aktoriumi Lietuvoje.

Kas:  R.Kazlo, O.Ditkovskio ir S.Bareikio koncertas.
Kur:  Kauno Valstybinė filharmonija.
Kada: lapkričio 15 d., 18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius