-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 20

Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras ištikimiausiems klausytojams siūlo abonementų akciją

Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras ( vyr.dirigentas ir meno vadovas Gintaras Rinkevičius) skelbia naują abonementų akciją „Simfomanija“.
Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras
Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras / E.Volgino nuotr.

Visi simfoninės muzikos gerbėjai ir orkestro bičiuliai rugpjūčio 20 – rugsėjo 30d. kviečiami įsigyti bilietus su didžiausiomis nuolaidomis.

Akcijos sąlygos: perkant bilietus į 3-4 koncertus taikoma 25 procentų nuolaida, o perkant bilietus į 5 ir daugiau koncertų taikoma 30 procentų nuolaida. Akcijos bilietai parduodami Vilniaus kongresų rūmų kasoje, „Tiketa“ kasose.

XXIV koncertų sezone orkestras paruošė 7 puikius simfoninės muzikos koncertus, kurių kviestinės žvaigždės Davidas Geringas (violončelė), Novosibirsko akademinis simfoninis orkestras, Lukas Geniušas (fortepijonas), Liudas Mikalauskas (bosas), Alexanderis Palei (fortepijonas), Ernstas Kovačičius (smuikas), Petras Vyšniauskas (saksofonas), Asmik Grigorian (sopranas), dirigentai Francesko La Vecchia (Italija ), Charles – Olivieri Munroe (Kanada) ir kiti. Taip pat 2 originalias kamerines programas „2+2“, „Skambantys vėjai“, ir, žinoma, koncertus visai šeimai. Orkestras pirmą kartą bendradarbiaus ir paruoš originalią programą su žymiausiu Lietuvoje kolektyvu „TELE BIM-BAM“.

Abonementų akcija siūlo ne tik nuolaidas bilietams, bet ir loteriją, kurioje galima išlošti puikius LVSO rėmėjų įsteigtus prizus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius