Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 04

„Liūdni slibinai“ ir „trupė liūdi“ ragina imtis plunksnos (video)

Aktorių kompanija „trupė liūdi“ ir teatrališkoji muzikos grupė „Liūdni slibinai“ šią žiemą kaip niekada daug laiškų išsiuntė į snieguotąją Laplandiją. Tačiau atsakymų nesulaukė nė vieno. Todėl liūdnieji aktoriai ir muzikantai kviečia rašyti laiškus jiems.
Vilniuje griausmingai atšvęstas grupės „Liūdni slibinai“ gimtadienis
Grupės „Liūdni slibinai“ gimtadienis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip teigia grupės „Liūdni slibinai“ narys Dominykas Vaitiekūnas, „sprendžiant iš kalėdinių dovanų po eglute, vienų laiškai Kalėdų Senį pasiekė, kitų – ne. Kadangi Kalėdų Senis į laiškus neatrašo, kartais jo dovanos atrodo parinktos kone neargumentuotai“.

Todėl jaunieji aktoriai kviečia susikurti savo pasaką ir atgaivinti tradiciją kartkartėmis vieni kitiems išsiųsti po ranka rašytą ir šiluma alsuojantį laišką. Kalbant apie pasakas... tai būtent kino teatre „Pasaka", Vilniuje, įsikūrė laikinas „Liūdnasis paštas“. Ten į gedulingai juodą dėžę galima įmesti savo laiškus, kurie bus surenkami kartą per savaitę, o atrašyti laiškai lauks „Pasakos" kasoje.

„Trupės liūdi“ aktorius Šarūnas Banevičius sako, jog „jei po Kalėdų Jūsų sieloj neramu – sakykite ir būsite nuraminti. Jei norite papasakoti, ką gavote dovanų – sakykite ir būsite apraminti. Jei norit paklaust, patart, pabart ar paguost – rašykite ir būsite perskaityti. Atrašyta bus į kiekvieno laišką“.

Kaip ir visi geri dalykai, taip ir šventės, o ypač Kalėdos, turi savybę baigtis. Atėjo ir Naujieji metai, jie kasmet ateina. Ir kasmet praeina. Praeina ir žmogus. Grupės „Liūdni slibinai“ moteris Aistė Lasytė teigia tikinti, jog kai kurie praeis ir pro „Pasaką“.

Grupės „Liūdni slibinai“ debiutinio albumo, pavadinimu „Albumas, Raginantis Tautą“ pirmosios dvi dainos:

VIDEO: Liūdni Slibinai - Aktorius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius