-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 11

manoMUZIKA.lt: vienas laukiamiausių šių metų įrašų – grupės „M83“ albumas – jau internete

Nei vienas muzikos kritikas ir mylėtojas nesuklys pavadinęs 2011-uosius – vienais įspūdingiausių XXI amžiaus metų. Devyni praėję mėnesiai melomanams padovanojo ilgai lauktus Adele, PJ Harvey, „Bright Eyes“, „Bon Iver“, „Radiohead“, „Destroyer“ ir kitus kokybiškus albumus.
„M83“ diskas „Hurry Up, We‘re Dreaming“
„M83“ diskas „Hurry Up, We‘re Dreaming“ / Albumo viršelis
Temos: 1 Muzika

Šiais metais tvirtus pirmuosius žingsnius muzikos arenoje žengiančius debiutinius albumus išleido atlikėjai J. Viewz, „Active Child“ ir t.t. O per artimiausius kelis likusius mėnesius savo studijinius įrašus išleis buvusios grupės „Oasis“ narys Noelis Gallagheris, britų super grupė „Codplay“, ekscentriškieji „Florence And The Machine“, britiško roko legendomis jau tampantys „Snow Patrol“ ir kiti.

Tačiau bene labiausiai džiaugtis turėtų tie elektroninės muzikos fanai, kurių muzikos lentynose nuo pat metų pradžios laisva vieta yra palikta kultiniam prancūzo Anthony Gonzalezo projektui „M83“.

Muzikos kritikų liaupsinamas, o muzikos mylėtojų tiesiog dievinamas net trejus metus laukiamas šeštasis „M83“ diskas „Hurry Up, We‘re Dreaming“ parduotuvių lentynose bus padėtas spalio 18 dieną, tačiau visi nekantraujantys albumą jau dabar gali perklausyti nemokamai.

Dvigubą diską, kuriame bus net 22 trejus metus kurtos ir brandintos dainos, nuo vėlyvo pirmadienio vakaro, galite perklausyti paspaudę čia.

ManoMUZIKA.lt primena, kad prieš kurį laiką Anthony Gonzalezas, kalbėdamas apie trejus metus laukiamą įrašą, sakė: „Didžiausią įtaką naujam albumui padarė grandiozinis 1995 metų dvigubas „The Smashing Pumpkins“ įrašas „Mellon Collie And The Infinite Sadness“. Tuomet dar buvau paauglys, tačiau klausydamasis šio albumo jaučiau, kad galiu į jį tiesiog įsikasti. Tai buvo tikras muzikinis lobis.“

„Hurry Up, We’re Dreaming“ – tai elektroninė kelionė po neišsemiamus „M83“ idėjinio lyderio Anthony Gonzalezo kūrybos pasaulius.

Naujajame Gonzalezo įraše, kurį prodiusavo Justinas Meldalis – Johnsonas (anksčiau dirbęs su tokiais atlikėjais kaip Beckas, „Goldfrapp“ ir kiti), galima išgirsti devyniasdešimtųjų roko grupės „Medicine“ narį Bradą Linerį, pagrindinę 2008 metais išleisto „M83“ disko „Saturdays =Youth“ vokalistę Morgan Kibby ir kviestinę viešnią – kylančią gotikinio pop stiliaus žvaigždę Zola Jesus.

„Hurry Up, We’re Dreaming“ – tai elektroninė kelionė po neišsemiamus „M83“ idėjinio lyderio kūrybos pasaulius, kuriuos pristatęs melomanams jis ir vėl pelnytai patvirtins savo, kaip fenomenalaus muzikos kūrėjo vardą.

„Šis albumas – tai mano trisdešimties metų būvimo žmogumi refleksija. Tai – visos mano ankstesnės ir dabartinės muzikos sandūra. Tai – mano paties retrospektyva“, – tokiais Anthony Gonzalezo žodžiais muzikos mylėtojai pasitinka neabejotinai į geriausių šių metų albumų topus pateksiantį melomanų  ypatingai laukiamą net trejus metus brandintą  „M83“ vaisių.

Siūlome pasiklausyti pirmosios albumo dainos:

Muzikos portale manoMUZIKA.lt šiandien taip pat skaitykite:

Elektroninė prancūzų super grupė „Justice“ pristatė dvi naujas dainas.

Sukurtas filmas apie kultinę indie roko grupę „Phoenix“.

Didysis rudens lyrikas Ryanas Adamsas pristatė savo naujos dainos vaizdo klipą.

Apie naujo albumo pasirodyma netikėtai paskelbė Amerikos duetas „The Black Keys“.

Rubrikoje „manoDAINA“ vakar vakare pristatytas šviežias Kate Bush kūrinys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius