Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 27

Mireille Mathieu koncerte – dalelė Paryžiaus (nuotraukos)

Penktadienio vakarą sostinės „Pramogų arenos“ salė buvo užpildyta prancūzų atlikėjos Mireille Mathieu gerbėjų. Pasiklausyti legendinės dainininkės balso veržėsi miestiečiai iš visos Lietuvos. Juos tą vakarą dievaitė nustebino uždainavusi ne tik gimtąja kalba.
Mireille Mathieu koncerte – dalelė Paryžiaus
Mireille Mathieu koncerte – dalelė Paryžiaus / M.Siruso/adfoto.lt nuotr.

Nuskambėjus pirmiems akordeono garsams visa salė sukluso. Tokios publikos pavydėtų bet kas: klausytojai buvo emocingi, šilti ir dosnūs. Ištikimiausi gerbėjai žinojo, kaip reikia lepinti savo mylimą dainininkę. Jie negailėjo garsiajai prancūzei ovacijų bei gėlių. Įvairiaspalvės rožės – būtent jos tą vakarą ėmė viršų,  jų visu glėbiu buvo apdovanota atlikėja. Tą vakarą karaliavo raudonosios: būtent ši spalva yra moters mėgstamiausia.

Ištikima tradicijoms M.Mathieu scenoje pristatė programą  „Mireille Mathieu En Concert“. Didžiąją dalį kūrinių garsioji dainininkė atliko skambant tik smuiko ir pianino melodijoms. Balsas, kurio nesumaišytum su niekienuo, prancūziška tarsena padarė savo. Skambėjusios dainos susirinkusius sugrąžino į prisiminimus apie Paryžių, kiti prisiminė pirmus pasimatymus, išgyvenimus ir linksmybes.

M.Mathieu atliekamos dainos  prancūzų kalba glostė ne vieno gerbėjo ausį. Tiesa, moteris uždainavo ir kitomis kalbomis : rusų, vokiečių. Pastaroji skambėjo per dainą „Der Pariser Tango“. Pasigirdus pirmiems kūrinio garsams abejingų neliko: publika stojosi, plojo ir šoko.

Reaguodama į publikos ovacijas moteris prabilo ir  lietuviškai. Ji negailėjo savo šypsenos susirinkusiems ir taip pat dėkojo itin švelniai tardama žodį „ačiū“.

Koncerto neaplenkė ir žinomi šalies veikėjai: muzikologas Darius Užkuraitis, klebonas Ričardas Doveika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius