Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 12

Moterų numylėtinis Sealas vasarą vėl koncertuos Vilniuje

Birželio mėnesį išskirtinį koncertą Lietuvoje surengs britų atlikėjas Sealas. Vieno geriausio pasaulyje soul muzikos dainininko Sealo ir grupės koncertas įvyks birželio 21 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje. Lietuvos publikai Sealas pristatys naujausią savo studijinį albumą „Seal 6: Commitment“ ir atliks pačias populiariausias savo dainas.
Sealas
Sealas. / "Macroconcert" nuotr.

Dainininko sprendimu, į jo koncertą Vilniuje pateks vos 2 tūkst. žiūrovų. Sealo koncerto bilietai, kurių skaičius yra labai ribotas, bus pradėti platinti jau šį trečiadienį – balandžio 13 d.

Dailiosios lyties numylėtinis

„Moterų numylėtinis“, „dvidešimt pirmo amžiaus romantikas“, „dieviško balso savininkas“ – taip dažniausiai yra pristatomas britų soul muzikos atlikėjas Sealas. Būsima žvaigždė, kurios pilnas vardas Sealas Henry'is Olusegun Olumide Adeola Samuel, gimė Londone, iš Nigerijos kilusios Adebisi ir Brazilijos emigranto Francis Samuelių šeimoje. Sealo vaikystė buvo labai skurdi, o sulaukęs vos kelerių metų susirgo liga, dėl kurios berniuko veidą išvagojo randai, likę iki šių dienų.

Vestminsteryje, pačiame Londono centre, užaugusiam Sealui teko išmėginti architektūros studijas, tačiau netrukus jis visiškai pasinėrė į muziką. Pirmoji sėkmė dainininką aplankė 1990 m., kai kartu su prodiuseriu Adamski įrašytas kūrinys „Killer“ Didžiojoje Britanijoje tapo hitu Nr. 1. Netrukus dainininkas išleido debiutinį solo albumą „Seal“, kurį prodiusavo garsusis Trevoras Hornas. Sėkmę atnešė singlai „Crazy“, „Future Love Paradise“ ir pakartotas hitas „Killer“.

Didžioji sėkmė dainininką aplankė, kai išleido antrąjį studijinį albumą, kuris kaip ir pirmasis buvo pavadintas „Seal II“. Neregėtos sėkmės sulaukęs Sealo įrašas buvo pristatytas „Grammy“ apdovanojimui kaip „Geriausias metų albumas“. Šiame albume buvo ir dainininko vizitine kortele tapusi baladė „Kiss From A Rose“. Už šią nepamirštamą dainą, kuri nuskambėjo populiariame kino filme „Batman Forever“, Sealas buvo apdovanotas iš karto dviem „Grammy“ apdovanojimais: „Geriausio metų įrašo“ ir „Geriausios metų dainos“.

Vedė vieną gražiausių pasaulio moterų

Sealas pasižymi ne tik aksominiu balso tembru ir nepakartojamomis meilės baladėmis. Dainininkas yra vienas dažniausiai paparacų medžiojamų žvaigždžių pasaulyje. Audringais meilės romanais garsėjęs atlikėjas surimtėjo tik 2003 m., kai susipažino su vokiečių kilmės manekene Heidi Klum. Bene didžiausius honorarus pasaulyje uždirbančio kompanijos „Victoria‘s Secret“ modelio asmeninis gyvenimas tada buvo itin sudėtingas. H.Klum laukėsi kūdikio nuo italo verslininko Flavio Briatore, tačiau su juo buvo nutraukusi visus santykius. Ši situacija nesukliudė Sealui 2004 m. pabaigoje pasipiršti Heidi. Po pusės metų pora susituokė prabangiame Meksikos kurorte.

Siekdami kuo ilgiau išlaikyti neatšalusius jausmus, Sealas ir Heidi kiekvienais metais iš naujo atnaujina vedybinius įžadus.

„Heid ir aš kasmet iš naujo susituokiame. Saulei leidžiantis paplūdimyje kartojame vienas kitam duotą priesaiką. Mums tai yra labai svarbus momentas“, – sakė Sealas. Todėl Sealo ir Heidi šeima įvardijama kaip pavyzdinė šou verslo žvaigždžių pasaulyje. Praėjus penkeriems vedybiniams metams Heidi savo pavardę oficialiai pasikeitė į Samuel. Pora augina keturis vaikus.

Vienas geriausių soul dainininkų pasaulyje

Daugiau nei du dešimtmečius karjerą sėkmingai tęsiantis Sealas yra išleidęs septynis studijinius, keturis koncertinius albumus, tris geriausių dainų kolekcijas ir per trisdešimt singlų. Pasaulyje yra nupirkta daugiau nei 15 milijonų dainininko albumų ir antra tiek singlų. Svarbiausiais „Grammy“, „MTV“ ir „BRIT“ apdovanojimais įvertintas Sealas pelnytai yra vadinamas vienu iš geriausių soul muzikos vokalistų pasaulyje.

2 tūkst. bilietų į vienintelį Sealo koncertą „Pramogų arenoje“ Vilniuje bus galima įsigyti BILIETAI.LT kasose ir internetu. Daugiau informacijos ieškokite svetainėje www.bilietai.lt. Birželio 21 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje vyksiantį vienintelį Sealo koncertą organizuoja didžiausia Vidurio ir Rytų Europoje koncertinė agentūra „Makroconcert“. Daugiau informacijos www.makroconcert.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius