-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 02

Muzikos festivalis „Velnio akmuo“ pristato super grupę iš Švedijos „Arch Enemy“

Vidurvasarį, liepos 17–20 d., vyksiantis „Velnio akmuo“ skelbia vieną didžiausių šių metų ambicijų – pagrindinę ir svarbiausią festivalio grupę. Šiais metais Anykščių Dainuvos slėnyje garsiausiai ir galingiausiai skambės švedų melodingo metalo super žvaigždės „Arch Enemy“. Tai viena iš nedaugelio ir, ko gero, žymiausia pasaulyje metalo grupė, kurioje lyderio vaidmuo ir griausmingo vokalo partija priklauso merginai.
Arch enemy
Arch enemy

Visgi „Arch Enemy“ pradžią davęs charizmatiškasis raudonplaukis Michael taip ir liko pilkuoju grupės kardinolu, kai prie jų vyriškos kompanijos prisijungė šviesiaplaukė mergina, visus pribloškusi savo „kietu“ vokalu ir neįprastu moters žavesiu.

Super grupės apibūdinimas „Arch Enemy“ lydi nuo pat susibūrimo 2006 metais, kūrybines pajėgas sujungus stipriems muzikantams iš skirtingų ir anuomet jau spėjusių pagarsėti kolektyvų.

Michael Amott, grupės iniciatorius, buvo pasiryžęs viskam – sukūręs muziką visiems instrumentams, autorystę susimuliavo ir paskirstė atitinkamiems grupės kolegoms, kad tik sudarytų stipraus, rimto kolektyvo įspūdį. Visgi „Arch Enemy“ pradžią davęs charizmatiškasis raudonplaukis Michael taip ir liko pilkuoju grupės kardinolu, kai prie jų vyriškos kompanijos prisijungė šviesiaplaukė mergina, visus pribloškusi savo „kietu“ vokalu ir neįprastu moters žavesiu.

Šiandien grupė vėl gyvena permainomis – populiarioji Angela atsisveikino su gerbėjais kaip vokalistė ir ėmėsi vadybos pareigų. Ją pakeitusi kanadietė Alissa White-Gluz jau dabar kritikų vertinama kone geriau už pirmtakę, o naujausias grupės vaizdo klipas su Alissa priešakyje per 5 dienas peržiūrėtas milijoną kartų.

VIDEO: ARCH ENEMY - My Apocalypse

Melodija, energija ir technika – tai kertinės ir nekintančios „Arch Enemy“ savybės, kurios ir suteikia kolektyvui pranašumo. Didžiausių pasaulio festivalių auditorijas kaskart pavergia iki detalių išpuoselėtos kompozicijos, profesionaliai paruošti pasirodymai ir nepriekaištingai įvaldyti muzikos instrumentai. Būtent toks šou bus surengtas ir festivalyje „Velnio akmuo“. Į Anykščius kolektyvas atvyks su savo kelias tonas sveriančia koncertine įranga, nusiteikę visą dieną iki pat pasirodymo skirti repeticijai, smulkmeniškam garso ir šviesos efektų derinimui.

Muzikos festivalis „Velnio akmuo“ šiais metais įvyks šeštą kartą liepos 17 – 20 d. Anykščiuose, Dainuvos slėnyje. Bilietai į keturias dienas vykstantį festivalį šiuo metu kainuoja 80 litų, juos įsigyti galima festivalio svetainėje bei „Tiketoje“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius