-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 04

Naujausio „Freaks On Floor“ albumo „Hello Girls!“ viršelį kurs studentai

Praėjusią savaitę atskleidę būsimo albumo išleidimo datą, naujosios roko bangos vedliai „Freaks On Floor“ patvirtino gandus, kad albumo „Hello Girls!“ viršelį kurs jų gerbėjai.
Freaks On Floor
„Freaks On Floor“ / Organizatorių nuotr.

„Siekiame harmonijos tarp kokybiško muzikinio turinio ir jo pateikimo klausytojams. Po ilgų diskusijų nusprendėme būsimo albumo apdarus patikėti „Red Bull Doodle Art“ nugalėtojui“, – sakė grupės būgnininkas Rokas Beliukevičius. „Red Bull Doodle Art“ – tai unikalus studentų piešalionių konkursas, kuriame paprasti studentų darbai, piešiami ant sąsiuvinių kampučių, tampa menu.

„Ši išskirtinė koncepcija suteiks naujų spalvų ir emocijų mūsų albumui. Smagu, kai paprasta piešalionė ant sąsiuvinio kampo gali tapti naujos meno rūšies pradžia. Taip yra ir su mūsų kūryba – svajonės ir išgyvenimai virsta roko muzika. Tai diktuoja, koks galėtų būti albumo viršelis. Labai kviečiame visus aktyviai dalyvauti, piešti ir mesti savo piešaliones į „Red Bull Doodle Art“ dėžes iki lapkričio 28 d.“, – šypsojosi grupės veidas Justinas Jarutis.

250 geriausių piešalionių gruodžio 1–8 d. bus eksponuojamos parodoje klube „Soul Box“. Trys kūrybingiausi piešaliotojai bus apdovanoti rėmėjų įsteigtais prizais. Pagrindinio konkurso nugalėtojo piešalionė papuoš „Hello Girls!“ viršelį. Dėžių aukštosiose mokyklose sąrašą ir kitas konkurso taisykles galima rasti internete adresu www.redbull.lt.

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, itin gerbėjų laukiamas antrasis „Freaks On Floor“ albumas „Hello Girls!“ pasirodys dar prieš Kalėdas – gruodžio 16 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius