-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 11 28

„Palėpės muzika“ pakvies į vakarą su Vytautu V.Landsbergiu

Gruodžio 3d. 19 val. koncertų ciklas „Palėpės muzika“ kviečia praleisti jaukiai ir šiltai, kartu su nuoširdžiomis bei išmintingomis Vytauto V.Landsbergio dainomis.
V.V.Landsbergis teigia, jog dauguma jo dainų, nors ir melancholiškos, yra apie meilę, nes jos žmonėms labai trūksta.
V.V.Landsbergis / Organizatorių nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad šįsyk atlikėjas pasirodys ypatingai jaukioje erdvėje – kamerinėje, vos šimtą žmonių talpinančioje P.Stulgos muziejaus (Zamenhofo g. 12, Kaunas) salėje, kur tik dar stipriau bus galima justi atlikėjo skleidžiamą ramybę, švelnų džiugesį ir, tik retkarčiais, giedrą liūdesį.

Taikliu humoru pasakojamos esminės gyvenimo tiesos, tautosakos motyvai ir ironija – tai detalės, kaskart kitais atspalviais nuspalvinančios V.V.Landsbergio kūrybą. Čia nevengiama ir melancholiškų, liūdnų kūrinių, vis dėlto esminė kiekvieno jų tema – meilė, apie kurią, anot autoriaus, kalbėti niekada nebus per daug.

Apie ją kalba suaugusiems, kreipdamasis su savo „Žiauriai gražiais romansais“ ar „Kaimiečių mantromis“, kalba apie ją ir vaikams, pas kuriuos ateina Vytauto aprašyti personažai –  pelytė Zita, arklys Dominykas ar kiti nuotaikingi, dažnai absurdo žanro paliesti personažai, ne mažiau nei vaikams, įdomūs ir šypseną keliantys jų tėveliams.

Neblėstantis optimizmas ir šviesumas širdyje, tikime, bus ta dovana, kuria po koncerto ne tik džiaugsitės Jūs, bet ir norėsite pasidalinti su šalia esančiais brangiausiais žmonėmis.

Kada: gruodžio 3 d. 19 val.

Kur: P.Stulgos lietuviškų tautinių instrumentų muziejus (Zamenhofo g. 12, Kaunas)

Bilietai 1 val. prieš renginį, renginio vietoje; galima rezervacija el.paštu: gabriele@palepesmuzika.lt  arba telefonu 862607211 (kasdien nuo 10 iki 19 val.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius