Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 21

„Palėpės muzikoje“ skambės Alinos Orlovos burtažodžiai

Per keletą metų lietuvių širdis pavergusi atlikėja Alina Orlova šiuo metu sulaukia daug kvietimų koncertuoti užsienyje, tad kauniečiai turėtų šokti iš laimės, kad dainininkės repertuare „tilpo“ ir Kaunas.
Alina Orlova
Alina Orlova / Igno Maldžiūno nuotr.

A.Orlova ir jos kūryba nuolat apiberiama įvairiais epitetais: „muzikos perlas“, „unikumas“ – tai tik pora iš daugelio šią atlikėją lydinčių etikečių. Nors pati A.Orlova savęs nelaiko išskirtine, per keletą metų jos kūryba pavergė ne tik gimtojo Visagino ar Lietuvos klausytojų širdis. Ši dainininkė – ilgai lauktas svečias Kaune. Anksčiau tik porą kartų čia koncertavusi A.Orlova šįkart sugrįš kaip koncertų ciklo „Palėpės muzikos“ viešnia. Penktadienį Ryšių istorijos muziejaus salėje ji atliks kūrinius iš pirmojo, 2008 metais išleisto, albumo „Laukinis šuo dingo“, bei naujausio, pernai pasirodžiusio, „Mutador“.

Beje, viena jo daina „Lichoradka“ pernai Rusijoje buvo pripažinta geriausia metų daina. Išgirsti „Mutador“ užkalbėjimus pernai galėjo ir Prancūzijos klausytojai, kur A.Orlova surengė keliolika koncertų.

Pasak pačios dainininkės, „šis albumas yra virsmas“. Kartu su juo sako tapusi brandesnė – tai atsiskleidžia ir naujausiuose kūriniuose.

Kas: Alinos Orlovos koncertas

Kada: vasario 25 d., 19 val.

Kur: Ryšių istorijos muziejus, Rotušės a. 19

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius