Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 18

Pašėlusiame „Funky ABBA“ koncerte – naujai suskambėsiančios pasaulinių hitų interpretacijos

Legendinės švedų „ABBA“ ketveriukės įkvėpti profesionaliausi muzikantai ir gražiausių balsų savininkai susibūrė išskirtiniam bendram projektui „Funky ABBA“, kurį gyvos muzikos mylėtojai galės išgirsti jau kovo 22 dieną Vilniaus klube „Tamsta“. Netikėtai suskambės puikiai pažįstamos ir mylimos dainos, tokios kaip „Money, Money, Money“, „Voulez-Vous“ ar „Gimme! Gimme!“, „Thank You For The Music“ ir daugybė kitų.
Dagna
Dagna / tamstaclub.lt nuotr.

Kaip tikino vienas projekto sumanytojų ir įgyvendintojų, iš grupės „Saulės Kliošas“ pažįstamas Laurynas Šarkinas, vakaro vinimi taps grupės „ABBA“ dainos, atliekamos nuotaikingu funky stiliumi. „Esame „ABBA“ dainas taip atlikę su vokaliste  Daiva Starinskaite prieš kokius septynerius metus. Tai programa, prie kurios norime grįžti. Daugeliui šios dainų interpretacijos tikrai bus naujiena“, – sakė jis.

L.Šarkinas pasakojo, kad projekto „Funky ABBA“ idėja gimė po to, kai „Saulės Kliošo“ muzikantai festivalyje „Kaunas Jazz“ išgirdo garsų švedų trombonininką Nilsą Langreną pergrojantį dalį garsiųjų „ABBA“ dainų su R&B, funk ar hiphopo aranžuotėmis.

„Vaikystėje visi girdėjome „ABBA“. Norime pasidalinti nauju, įdomiu ir aktualiu skambesiu, nors kai kurie kūriniai galbūt net bus sunkiai atpažįstami“, – kalbėjo muzikantas. Pasak L.Šarkino, tai nebus „Saulės Kliošo“ pasirodymas, mat šiuo metu grupės vokalistė Justė Starinskaitė yra išvykusi mokytis į Portugaliją, Lisaboną.

„Mes, „Saulės Kliošo“ muzikantai, kol esame likę be savo „Saulės“ – Justės – ir laukiame jos sugrįžtančios, norime būti kartu, muzikuoti ir palaikyti mus vienijančią kūrybinę ugnį. „Funky ABBA“ projektui pasikvietėme vokalistus, kuriuos laikome itin perspektyviais ir patraukliais. Kvietėmė tokius, apie kuriuos sakoma: „Jie kažką turi.“ Viliamės, kad žiūrovai šiltai palaikys dainininkus“, – sakė „Saulės kliošo“ vairininkas. Scenoje žiūrovai išvys tris merginas: Dagną, Andželiką Petrauskaitę ir Kotryną Nasutavičiūtę bei vieną vaikiną – Saulių Šemiotą.

Anot L.Šarkino, koncerto svečiai neturėtų tikėtis išgirsti tradicinių „ABBA“ dainų, tačiau pasirodymas tiks įvairaus amžiaus publikai. „Norintys galės sėdėti ir klausytis, kiti linksės į taktą, o treti, žinoma, šėls prie scenos kaip geriausiame funky disco vakarėlyje“, – žadėjo jis.

Kovo 22 diena
Durys: 19:00
Koncerto pradžia: 21.30 val., dvi dalys
Bilieto kaina: 20 Lt

Daugiau informacijos: www.tamstaclub.lt

VIDEO: Voulez-Vous (ABBA) : Nils Landgren Funk Unit
VIDEO: Nils Landgren & Funk Unit - Gimme! Gimme! Gimme!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius