Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 08

Pavasarį Kaune skelbia rokeriai „Atika“ ir „Arbata“

Gerų tradicijų laužyti nevalia – paprastai pavasarį į Kauną koncertuoti užsukanti klaipėdiečių grupė „Atika“ vėl sugrįžta. Į šios grupės koncertą susiruošusių gerbėjų laukia maloni staigmena: kartu su „Atika“ šiandien koncertuos ir grupė „Arbata“.
Darius Žvirblis
Darius Žvirblis / D.Ščiukos nuotr.

Grupė „Atika“ šiuo metu pristatinėja naująjį albumą „Geriausia, ką turime, iš to, kas liko“. Poetiškas rokenrolas, kaip savo kūrybą vadina grupės lyderis Darius Žvirblis, sarkastiški tekstai ir ironija kaskart randa atsaką Kauno klausytojų širdyse.

Į „Atikos“ koncertus susirenka įvairių kartų gerbėjai. Muzikantai ne kartą stebėjosi, kad būtent Kaune juos sutinka taip šiltai: publika, kurioje – įvairaus amžiaus žmonės, mintinai moka ir senąsias, ir naujausias „Atikos“ dainas. Ištikimi gerbėjai pastebi, kad grupės kūryba nuolat evoliucionuoja: šiek tiek melancholiškas dainas keičia vis kandesnė lyrika. Pastarųjų metų dainose didesnis dėmesys skiriamas socialiniam kontekstui.

Kartu su šia grupe į Kauną pavasarį kviesianti grupė „Arbata“ taip pat nėra scenos naujokė. Vilniuje 2001 m. susibūręs kolektyvas kažkada vadinosi itin pretenzingai – „Princesė Diana“. Iš tų laikų liko tik idėjinis vadas – Andrius Zalieska-Zala.

„Kokia mūsų grojama muzika? Ji užvedanti, bet nėra tikras rokas, tik jo prieskoniai“, – sakė A.Zalieska-Zala. Emocingi dainų tekstai ir nuoširdus atlikimas – tai receptas, dėl kurio į „Arbatos“ koncertus sugrįžta žiūrovai. Muzikantai mėgsta koncertuoti ne vieni: jų diskografijoje – bendra daina su Alina Orlova, koncertas su „Eletric Light Orchestra“, „Mumiy Troll“.

Kas: grupių „Atika“ ir „Arbata“ koncertas

Kada: balandžio 8 d., penktadienį, 19 val.

Kur: Ryšių istorijos muziejaus salė, Kaunas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius