-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 03 01

Prancūzų grupės „Nouvelle Vague“ balsas Melanie Pain sugrįš į Vilnių (video)

Prieš pusantrų metų vienos žinomiausių Prancūzijos grupių „Nouvelle Vague“ koncertas viename Vilniaus klube vos sutalpino tūkstantinę gerbėjų minią ir dar kartą patvirtino šios unikalaus formato grupės sėkmę.
Dainininkė Melanie Pain
Dainininkė Melanie Pain / "Muzikos bombos" nuotr.
Temos: 1 Melanie Pain

Lietuviai kartu su nepamirštamomis grupės dainininkėmis Melanie Pain ir Nadya Miranda atmintinai traukė tokius hitus kaip „Love Will Tear Us Apart“ (Joy Division koveris), „Just Can't Get Enough“ (Depeche Mode koveris), „Dancing with Myself“ (Billy Idol koveris) ir kitus. Šiandien „Prancūzų kultūros centras“ kartu su „Muzikos bomba“ patvirtino, kad šiais metais tarptautinės šventės – Frankofonijos dienų – proga „Nouvelle Vague“ balsas Melanie Pain surengs koncertą Vilniuje.

2009 metais Melanie Pain, užkurianti tikrą muzikos ir šokio performansą scenoje, sėkmingai išleido solinį albumą „My Name“. Šiuo metu dainininkė koncertuoja tiek su „Nouvelle Vague“, tiek kaip solo atlikėja su savo suburta muzikantų grupe. Sumaišius elektrines gitaras, būgnus ir pučiamuosius su švelniu Melanie balsu, gerbėjai mėgaujasi išskirtiniu ir pagauliu skambesiu – prancūziškomis ir angliškomis Melanie kūrybos dainomis. Grupės muzikinių autoritetų ir inspiracijų sąraše: Nick Cave, The Pixies, Sonic Youth, PJ Harvey.

Koncerto organizatoriai praneša, kad prancūzakalbių dienos koncertas kartu su „Nouvelle Vague“ balsu – Melanie Pain – įvyks kovo 25 dieną 19 valandą „Šokio teatro“ salėje (M.K. Čiurlionio menų mokykloje, T.Kosciuškos g. 11, Vilniuje). Kartu su Melanie į Lietuvą atvyks ir viena scena dalinsis dar du muzikiniai svečiai. Tai prancūziškos muzikos duetas „Paul et Louise“ ir po Europą koncertuojanti viena žinomiausių Belgijos indie grupė „BaliMurphy“.

VIDEO: Nouvelle Vague ft Moby - Just Can't Get Enough (Live)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius