Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 19

Rogeris Watersas gailisi padavęs į teismą kolegas iš „Pink Floyd“

Muzikantas Rogeris Watersas interviu BBC pripažino suklydęs, kai palikęs „Pink Floyd“ jis nusprendė į teismą paduoti kitus grupės narius.
Rogeris Watersas ir Davidas Gilmouras
Rogeris Watersas ir Davidas Gilmouras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

1986 metais gitaristas ir muzikantas R.Watersas padavė į teismą Davidą Gilmourą ir Nicką Masoną norėdamas uždrausti jiems naudoti grupės vardą.

„Pink Floyd“
„Pink Floyd“

Interviu R.Watersas atviravo, kad jis tuomet buvo šventai įsitikinęs savo teisumu, tačiau dabar labai gerai supranta, kad jis pats tuo metu klydo.

„Aš maniau, kad tai buvo neteisinga, ir aš pats buvau neteisus, – žurnalistui sakė R.Watersas. – Žinoma, kad buvau neteisus! Bet kam tai rūpi? Tai buvo komercinis sprendimas, ir tiesą sakant tai buvo vienas iš vos keleto kartų, kai teisininkai mane šio to pamokė. Kai aš pas juos nuėjau ir pasakiau, kad grupė išsiskirstė ir tai nebėra „Pink Floyd“, jie man atsakė: „Tai - nesvarbu. Tai yra prekės ženklas, ir jis turi komercinę vertę, ir tu negali sakyti, kad jis liausis egzistuoti. Akivaizdu, kad tu nesupranti anglų teisinės sistemos... Ji yra ne apie tai, ką tu galvoji, o apie tai, kas yra.“ Teisė ir įstatymai yra viskas, ką mes turime – apie tai ir yra „The Wall“.

Nors ir gailisi padavęs kolegas į teismą, R.Watersas sakė nesigailįs palikęs legendinę grupę. Jis džiaugiasi, kad solinė karjera jam suteikė daugiau laisvės kurti tokią muziką, kokią nori. Muzikantas taip pat prasitarė, kad netrukus ketina grįžti į įrašų studiją ir pradėti įrašinėti naująjį savo albumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius