-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 22

Rokeriai „Fire It Up“ pristato naujausią dainą „Found a Friend“

Grupė „Fire It Up“ vis sparčiau veržiasi į Lietuvos roko sceną ir vieną po kitos pristato naujas dainas bei vaizdo klipus. Vos prieš kelias dienas internetinę erdvę pasiekė naujausias rokerių kūrinys „Found a Friend“, sulaukęs nemažos pripažinimo bangos.
Rokeriai „Fire It Up“
Rokeriai „Fire It Up“ / Asmeninio archyvo nuotr.

Naujų dainų esti ne viena, todėl lapkričio 26 d., šeštadienį, „Liverpool Indie/Rock Bar“ bare muzikantai surengs solinį koncertą, kuriame pristatys tiek laiko patikrintas dainas, tiek naujausią savo kūrybą. Koncerte nestigs ir staigmenų. Viena jų – roko grupė „Rusted Wheel“ iš Latvijos.

Kiekvienas daina turi savo atsiradimo istoriją bei siunčiamą žinutę, kuria siekiama paliesti klausytoją. Naujausias kūrinys „Found a Friend“, kuriuo perteikiamas nerimas, nepasitenkinimas, vidinė destrukcija, apimanti po draugystės iširimo bei išdavystės, brandintas net pusantrų metų.

„2015 metais skaudžiai išgyvenau draugystės išdavystę, kurios sukeltas emocijas išliejau muzikoje. Kartą, svečiuodamasis pas gerą draugą, Valakampių miške nostalgiškai grojau gitara, kai, netikėtai, mane užkabino pagrindinis melodijos motyvas. Ten ir gimė dainos idėja, kuri kristalizavosi iki paskutiniųjų patobulinimų, gimusių praėjusią savaitę. Agresyvioji dainos dalis piešia nerimą, nepasitenkinimą, destrukciją, o pagrindinė melodija atvaizduoja liūdesį“, – mintimis dalijasi grupės lyderis Viktoras Jonušis–Hugis.

Dovaldės Gaidelionytės nuotr./Rokeriai „Fire It Up“
Dovaldės Gaidelionytės nuotr./Rokeriai „Fire It Up“

Grupės „Fire It Up“ nariai – ilgametę scenos patirtį turintys muzikantai. Tiesa, bėgant laikui ne kartą keitėsi grupės vokalistas, todėl „Fire It Up“ su džiaugsmu praneša, jog pagaliau atsirado trūkstama grandis.

Naujasis grupės vokalistas – Karolis, turintis nemenką scenos patirtį, neeilinę charizmą bei ištobulintą vokalą. Paklaustas, ar naujas vokalistas formuos, keis grupės veidą, Viktoras Jonušis–Hugis nedaugžodžiavo: „Be abejo grupės veidas kažkaip formuosis, kiekvienas narys yra savitas, atneša naujų vėjų, bet kol kas, besiruošdami lapkričio 26-ąją vyksiančiam singlo pristatymo koncertui „Liverpool“ klube – jaučiame pilnatvę, energiją, muzikalumą, darną ir geras emocijas“.

Grupė „Fire It Up“, kaip sako pats pavadinimas, groja ugningą ir užvedantį roką. Jų kuriama bei atliekama muzika įkvėpta klasikinio roko, bliuzroko stilių, prisodrinta energingų bei melodingų gitarų solo, mušamųjų ir bosinės gitaros partijų! „Fire It Up“ išsiskiria unikaliu muzikiniu braižu, dainų tekstų tematika bei žvėriška energija scenoje.

Patys atlikėjai teigia, kad jų grupės veidas jau susiformavęs ir pasižymi esminiu dalyku – gyvu grojimu ir griežtu „ne“ bet kokiam elektroniniam maivymuisi. Kita vertus, pačios dainos gimsta veikiant įvairiausių situacijų atgarsiams, todėl vienos jų komiškos, kitos – pozityvios, trečios – asmeniškos ar skaudžios.

Energingą roką bei autorinę kūrybą „Fire It Up“ dovanos jau lapkričio 26-osios koncerte, šeštadienį, „Liverpool Indie/Rock Bar“ bare. Pasirodymo metu bus pristatytos net dvi naujos dainos: „Found a Friend“ bei „Friday Night“. Pasak Viktoro Jonušio-Hugio, pastaroji daina ypatinga tuo, kad prie jos gimimo prisidėjo vienas geriausių Lietuvos gitaristų ir prodiuseris Martynas Kuliavas. „Prie dainos išlindimo į dienos šviesą prisidėjo mano mylimiausias Lietuvos gitaristas ir legendinis prodiuseris Martynas Kuliavas. Mums tai buvo didžiulis įvertinimas ir džiaugsmas!“, – neslėpdamas džiaugsmo pasakoja Hugis.

Agnės Mačiukaitės nuotr./Rokeriai „Fire It Up“
Agnės Mačiukaitės nuotr./Rokeriai „Fire It Up“

Pasirodymas išskirtinis ir tuo, kad tai bus debiutinis naujojo vokalisto Karolio koncertas. Negana to, koncerto jėgas sustiprins roko grupė iš Latvijos „Rusted Wheel“. „Šis koncertas ypatingas ir tuo, kad pagaliau, manau, turime viską, ko reikia, kad būtų „nukeltas stogas“, o roko mylėtojai liktų laimingi. Svečiai iš Latvijos yra puiki roko grupė, su kuria susibičiuliavome grodami Rygoje, todėl pakvietėme į svečius pasidžiaugti mūsų debiutu“, – mintimis dalijasi Viktoras Jonušis–Hugis. Naujausio grupės singlo „Found a Friend“ galima klausytis internete, o gyvas dainos pristatymas vyks jau lapkričio 26 d., „Liverpool Indie/Rock Bar“ bare.

Daina „Found a Friend“ jūsų įvertinimui:

VIDEO: Fire It Up- Found A Friend

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius