Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 12

Sausakimšame „Tamstos“ klube – ilgai lauktas Rasos Bubulytės ir grupės koncertas (nuotraukos)

Po keturių metų, praleistų užsienyje, dainininkė Rasa Bubulytė su keturių norvegų grupe „Rasabasa“ šeštadienio vakarą surengė koncertą Lietuvoje. Šį koncertą savo sugrįžtuvėmis vadinanti dainininkė šalyje apsistos mažiausiai metams.
Koncerto akimirka
Snorre Bergerudo ir Rasa Bubulytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Į Lietuvą R.Bubulytė su mylimuoju, grupės „Rasabasa“ vokalistu Snorre Bergerudo grįžo prieš mėnesį. Liverpulio scenos menų mokykloje susipažinusi pora yra teigusi, kad Lietuva – puiki šalis trokštantiems kurti.

Sugrįžtuvių vakarą „Rasabasa“ kolektyvas galėjo įsitikinti, kad yra laukiami Lietuvoje – į klubą pasiklausyti nemokamo koncerto susirinko minia klausytojų. Prieš pagrindinę vakaro dalį publiką „apšildė“ ir džiazo garsų salę pripildė kolektyvas „InSearch“.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Koncerto akimirka
Koncerto akimirka

Iš Norvegijos į Lietuvą persikėlusi ir čia kurti ketinanti grupė „Rasabasa“ klausytojams dovanojo beveik valandos trukmės koncertą. Jame skambėjo praėjusią vasarą pasirodžiusio „Rasabasa“ albumo grupės dainos „You Give Me”, „Lyliū lėliū”, „Train” ir kiti kūriniai.

Koncerto metu grupės vokalistė R.Bubulytė bandė pro prožektorių šviesas išvysti kažkur salėje jos pasirodymą stebėjusius tėvus bei dėkojo Norvegijos Karalystės ambasadai Lietuvoje, kuri šį reginį dovanojo Vilniaus gyventojams ir miesto svečiams.

„Rasabasa“ koncertas – vienas iš „Norvegijos dienos Lietuvoje 2010“ renginių. Norvegijos Karalystės ambasados Lietuvoje organizuojamais renginiais norima Lietuvos gyventojus supažindinti su norvegų kultūra, Norvegijos skiriama finansine parama įvairioms iniciatyvoms Lietuvoje įgyvendinti bei Norvegijos verslininkų indėliu į Lietuvos ekonomikos stiprinimą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius