-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 08 05

Sero Eltono Johno klasika tapę kūriniai suskambės naujai

Pianino genijus ir unikalaus balso savininkas Eltonas Johnas patvirtino, kad dalis jo klasikinių ir visiems gerai žinomų kūrinių netrukus suskambės naujai. Ši užduotis patikėta populiariam Australijos šokių muzikos duetui „PNAU“.
Eltonas Johnas
Eltonas Johnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Eltonas Johnas

Eltono Johno ir „PNAU“ dueto (Nicko Littlemore‘o bei Pete‘o Mayeso) keliai susikirto prieš kelerius metus, kuomet pastarieji persikėlė į Londoną. Superžvaigždė šiuos atlikėjus įrašė į savo prodiusavimo kompaniją bei apsiėmė globoti, o dabar jiems patiki ir savo garsiausius kūrinius.

„PNAU“ narys P. Mayes‘as neslepia į priekį planuojantis du ar tris albumus, kurių viename neabejotinai bus sero Eltono Johno naujai skambančios melodijos. Atsidūrę australų rankose, E. Johno klasikiniai kūriniai turėtų virsti ne tik šokių aikštelėms tinkamomis melodijomis, bet ir įgauti techno ir elektroninės muzikos prieskonių.

Visgi Lietuvos publika lapkričio 4 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyksiančiame Eltono Johno ir jo grupės koncerte girdės įprastai skambančius pasauline klasika tapusius kūrinius.

„PNAU“ jų pačių netikėtumui pasaulyje išgarsėjo vos išleidę debiutinį albumą „Sambanova“. Per kiek daugiau nei dešimtmetį trunkančią muzikinę karjerą, šių metų liepą grupė išleido 4-ąjį albumą. Šokių muzikos mylėtojams šis duetas puikiai pažįstamas iš tokių kūrinių kaip: „Need Your Lovin Baby“, „Follow me“, „Blood Lust“, „Una Noche“, „Baby“, „Embrace“, „The Truth“ ir kt.

Be to, vienas iš „PNAU“ narių kūrė muziką ir naujausiam brangiausio pasaulyje šou kūrėjo „Cirque du Soleil“ spektakliui „Zarkana“, kurio premjera visai neseniai įvyko Niujorko „Radio City Music“ teatre.

„Cirque du Soleil“ su savo spektakliu „Saltimbanco“ gruodžio 15-17 d. svečiuosis Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius