Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 21

Šių metų „Positivus“ festivalį Markas Palubenka atidaro dar Vilniuje

2016-ieji metai – ypatinga šventė ne tik melomanams, bet ir festivalių mėgėjams. Didžiausias Baltijos šalyse latvių organizuojamas festivalis liepos 15 – 17 dienomis švenčia savo dešimtmetį ir siūlo savo lankytojams ypatingą jubiliejinę programą. Sekmadienį „I Love You“ scenoje pasirodys ir lietuvių muzikas Markas Palubenka.
Markas Palubenka
Markas Palubenka / Asmeninio albumo nuotr.

„Positivus“ grosiu ketvirtą kartą. Prieš tai grojau 2 kartus su savo grupe ir kartą su grupe „Kurak“, o dar prieš tai lankiausi 2010 m., kai su draugais važiavome klausytis grupės „MUSE“. Įspūdžiai visada labai šilti – daug įdomios muzikos, netikėtų pažinčių ir gero laiko su draugais“, – prisiminimais apie „Positivus“ festivalį pasakojo M.Palubenka.

Jo teigimu, jo pasirodymas festivalyje skirsis nuo įprastų solo koncertų savo energija ir koncentracija: „Solo koncerte leidžiu parodyti daugiau skirtingų muzikinių pusių, o festivalyje stengiuosi susitelkti į sąlyginai trumpą, bet energingą, pozityvų ir efektingą pasirodymą.“

VIDEO: Markas Palubenka - A Woman of Stone

Pats muzikantas prisipažino, jog šių metų „Positivus“ laukia grupės „AIR“ pasirodymo. Šia grupe jis susidomėjo dar prieš 7-ius metus, ir džiaugiasi turėdamas progą šiais metais juos išgirsti gyvai.

Festivalio proga, renginio organizatoriai kartu su partneriu „Coffee Inn“ kviečia į nemokamą Marko Palubenkos pasirodymą jau šį trečiadienį (06.22), 19 val. Vilniaus g. 17 (prie „Coffee Inn).

Ateikite, išgirskite, palaikykite!

Marko Palubenkos pasirodymas „Positivus“ proga
Marko Palubenkos pasirodymas „Positivus“ proga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius