-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 23

Vasaros pabaigai – svaiginantis ispaniško bliuzroko projektas

Festivalį „Gera muzika gyvai 2011“ uždarys talentingo ispanų gitaristo Javier Vargas grupė „Vargas Blues Band“ bendrame projekte su garsiuoju amerikiečių dainininku, „Grammy“ laimėtoju Timu Mitchellu.
Timas Mitchellas
Timas Mitchellas / Festivalio „Gera muzika gyvai 2011“ nuotr.

„J.Vargas yra kaip vaivorykštė, aprėpianti visas muzikos spalvas. Jis yra vienas iš nedaugelio atlikėjų, paliečiančių bet kokią publiką“, – sakė Carlos Santana.

Į Vilnių ispanų gitaros žvaigždė atvyksta bendram koncertui su dainininku, taip pat pasaulyje gerai žinomu prodiuseriu Timu Mitchellu. Ne tik prodiusuojantis, bet ir kuriantis dainas, T.Mitchellis ne vienai muzikos žvaigždei padėjo pasiekti šlovės olimpą. Shakira, Bobas Segeris, Gloria Estefan, Jon Secados yra tik keletas jų.

Užburiančio balso savininkas T.Mitchell tobulai įsilieja į „Vargas Blues Band“ grupę, kuri, vadovaujama Javier Vargos gitaros, klausytojus įtraukia į besipinančių muzikos stilių sūkurį. Ispanijoje gimęs ir augęs J.Vargas per daugelį metų sukūrė savo išskirtinį skambesį, kuris netelpa į standartinio roko ar bliuzo rėmus. Atlikėjo muzikoje galima išgirsti flamenko, lotynų muzikos, soul ir kitų muzikos žanrų įtakas.

Kartu grojęs su įspūdingu sąrašu pasaulio atlikėjų ir gavęs daugelį prestižinių apdovanojimų, Javier Vargas pirmą kartą su grupe viešės Lietuvoje. Bendras jo ir Timo Mitchello projektas uždarys per vasarą trukusį „Geros muzikos gyvai“ festivalį, kuriame skambėjo geriausi pasaulio muzikos ir bliuzo atlikėjai iš įvairių pasaulio šalių. „Vargas Blues Band“ ir Tim Mitchell koncertas vyks rugpjūčio 30 d. 19 val. Vilniuje, Mokytojų namų kiemelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius