-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 09

Žymios kino aktorės šėlsta rokerių „The Rolling Stones“ klipuose

Gruodžio 31-osios vakarą 5 didžiųjų miestų kino teatruose „Forum Cinemas“ bus rodomas dokumentinis filmas apie žymiausią visų laikų rokenrolo grupę „The Rolling Stones“. „OLE OLE OLE Rolling Stones“ nuo kitų apie šiuos muzikantus sukurtų filmų skiriasi tuo, kad jame vaizduojami tik pusmečio senumo įvykiai.
the-rolling-stones-ride-em-on-down
the-rolling-stones-ride-em-on-down

Festivalis „Kino pavasaris“ savo ištikimiems žiūrovams ir grupės gerbėjams Naujųjų metų proga dovanoja Lietuvoje dar nerodytą itin muzikalią ir energingą istoriją apie „The Rolling Stones“ koncertinį turą po Pietų Ameriką.

Plačiau apie filmą ir bilietai į naujametinius seansus.

VIDEO: Olé Olé Olé: A Trip Across Latin America (Trailer)

Nors „The Rolling Stones“ scenoje – jau 55 metus, nei jų talentas, nei aistra groti neblėsta. Žiniasklaidą taip pat vis pasiekia su šios grupės nariais susijusios intriguojančios žinios.

Štai šią savaitę grupės lyderiui Mickui Jaggeriui gimė sūnus – aštuntasis vaikas, kurį pagimdė ketvirtoji, 29-erių metų žmona – balerina Melanie Hamrick. Nereikia pamiršti, kad M.Jaggeriui jau – 73 metai.

Praėjusią savaitę pasirodė naujausias grupės muzikinis klipas, kuriame nusifilmavo viena žymiausių jaunosios kartos tiek Holivudo, tiek autorinio Europos kino aktorė Kristen Stewart. Per mažiau nei savaitę filmas surinko 5,5 mln. peržiūrų.

„Rollingai“ ir žymiausia vampyrė

Liesa, berniukiška, šiek tiek kimtelėjusiu balsu K.Stewart yra viena daugiausiai uždirbančių kino aktorių. Ji filmuojasi su tokiomis ekrano veteranėmis kaip Juliette Binoche, Julianne Moore ar Sharon Stone. Ir taip, jai labai tinka blogos mergaitės vaidmuo.

1990 m. Los Andžele gimusi aktorė plačiajai auditorijai tapo žinoma po vieno pagrindinių vaidmenų „Saulėlydžio“ sagoje („The Twilight Saga“, 2011–2012). Na, ir, žinoma, dėl komplikuoto romano su toje pačioje fantastinėje dramoje nusifilmavusiu Robertu Patersonu.

Visai neseniai K.Stewart tapo ir dviejų garsių režisierių mūza. Ją galima išvysti šiemet Kanų festivalį atidariusioje ir Lietuvos ekranus pasiekusioje naujausioje Woody Alleno komiškoje dramoje „Aukštuomenės klubas“ („Cafe Society“, 2016). Taip pat ji giriama iš vaidmenis garsaus prancūzų režisieriaus Olivier Assayaso filmuose „Zils Marijos debesys“ („Clouds of Sils Maria“, 2014), už ką ji tapo pirmąja „Cezarį“ gavusia amerikiete, ir „Asmeninė pirkėja“ („Personal Shopper“, 2016). Pastarasis filmas šiemet Kanuose apdovanotas už geriausią režisūrą.

Na, o dabar ji – jau ir „rollingų“ bei jų fanų dievaitė, apie kurios įsimintiną šokį rašo užsienio žiniasklaida bei komentarais mirga socialiniai tinklai. „Man užteko poros žodžių, kad į pasiūlymą filmuotis Eddie Taylor koverio „Ride ‘Em On Down“ muzikiniame klipe pasakyčiau „taip“: „stone'ai“ ir „65-ųjų Mustangas“, – apie bendradarbiavimą su „The Rollings Stones“ sako K. Stewart.

„The Rolling Stones“ – „Ride 'Em On Down“:

VIDEO: The Rolling Stones - Ride 'Em On Down

Angelina Jolie – striptizo šokėja

1997 m. pasirodo visų įmanomų pasaulio muzikinių topų viršūnes pasiekusios „rollingų“ dainos „Anybody Seen My Baby“ muzikinis klipas. Jame išvystame ne ką kitą, o gražuolę Angelina Jolie. Daugelis muzikos kritikų ją laiko viena svariausių priežasčių, kodėl šis klipas populiariausias grupės istorijos.

Kiek vėliau pasklido kalbos, kad tarp grupės lyderio M.Jaggerio ir garsiosios aktorės užsimezgė romanas, neilgai trukęs, tačiau atsinaujinęs po šešerių metų. Jų santykius lydėjo neištikimybės antrosioms pusėms ir įvairios paskalos.

A.Jolie tuomet buvo 22 metai ir jei ne jos mama, pradedanti aktorė net nebūtų sutikusi filmuotis rokerių klipe. Grupės biografijose rašoma, kad praleidusi savaitgalį su grupe Floridoje, ji vis dar nebuvo susižavėjusi pasiūlymu, tačiau M.Jaggeris užsidegė dar didesniu noru ir aistra jaunai aktorei. Jį traukė merginos gyvenimo būdas, kuriame taipogi netrūko vakarėlių ir svaigalų. Skustagalvė, vėlgi blogas mergaites tiek gyvenime, tiek kine vaidinanti A.Jollie buvo tai, ko reikėjo grupės lyderiui.

„The Rolling Stones“ – „Anybody Seen My Baby“:

VIDEO: „The Rolling Stones“ „Anybody Seen My Baby“

Mergina su drakono tatuiruote

Dar viena sėkminga grupės kolaboracija su didžiojo ekrano žvaigžde buvo 2012 m. pasirodęs dainos „Doom and Gloom“ klipas, kuriame nusifilmavo žymi švedų aktore Noomi Rapace. Visame pasaulyje ją išgarsino pagrindinis Lisbetos Salander vaidmuo trileryje „Mergina su drakono tatuiruote“.

Drąsių vaidmenų kine nevengianti aktorė klipe pasirodo iki pusės nuoga. Jai tenka nelengva užduotis – įkūnyti daug skirtingų personažų: nuo patrauklios stiuardesės iki zombių žudikės ar mėlynplaukės pankės.

Šis klipas buvo dovana grupės fanams 50-ies scenoje praleistų metų proga. „Doom and Gloom“ režisavo švedas Jonas Akerlund, sukūręs klipą Madonnos dainai „Ray Of Light“ ir grupės „Prodigy“ hitui „Smack My Bitch Up“.

„The Rolling Stones“ – „Doom And Gloom“:

VIDEO: The Rolling Stones - Doom And Gloom

Bilietai į filmo „OLE OLE OLE Rolling Stones“ naujametinius seansus jau prekyboje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius