Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min.lt skaitytojo įspūdžiai: Serbijoje prasidėjo festivalis EXIT

Ketvirtadienį trečiajame pagal dydį Serbijos mieste Novi Sade prasidėjo didžiausias festivalis Pietryčių Europoje – EXIT. Kaip ir kiekvienais metais, atlikėjų sąrašas tikrai įspūdingas: Mika, Placebo, DJ Shadow, Missy Elliot, „The Chemical Brothers“, Davidas Guetta ir kt.
EXIT festivalis
Festivalis EXIT / 15min.lt skaitytojo Kęstučio Jurėno nuotr.

Mieste knibždėte knibžda olandų, vokiečių, britų, graikų, italų, vengrų. Galima išgirsti ir lietuviškų akcentų, nors ir labai skurdžiai.

Serbai yra pakankamai atsipalaidavę ir draugiški žmonės – centrinėse gatvėse net pirmadienį vakare galima rasti, kur paūžti su draugais. Čia yra visai pigu – kainos apie 20–30 proc. žemesnes nei Lietuvoje.

Palapinių miestelis įsikūręs buvusių kareivinių teritorijoje – apie 15 minučių kelio nuo festivalio. Stebina tai, kad čia yra viskas: maisto, dušai, daug daug tualetų, telefonų įkrovimo vieta, daiktų saugykla, daugelis kitų civilizacijos pranašumų ir net dvi muzikos scenos. Du blogi dalykai – labai karšta ir nėra kavos. Miestelis atidarytas jau nuo liepos 5 dieną ir veiks iki 14-osios, tad pailsėti po festivalio laiko tikrai užteks.

Pirmą festivalio dieną pasirodė Mika – charizmatiška, linksma, muzikali ir tikrai verta dėmesio asmenybė. Išėjęs į sceną tikrai dirbo ir atidirbo su kaupu iš visos širdies. DJ Shadow – trejus metus jokio pasirodymo ir dabar po ilgos pertraukos su naujomis dainomis ir fantastišku šou. „Chromeo“ – nors ir trumpai, vyrukai surengė puikų pasirodymą. Tai tik maža dalelė to, o kiek dar liko nepamatyta... 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius