-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių ir ne tik renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti šią savaitę?
„eia“ spektaklis „InTarsi“
„eia“ spektaklis „InTarsi“ / Ben Hopper nuotr.

Birželio 4–rugsėjo 5 d.

Baltijos trienalė – šįmet viena svarbiausių Šiaurės Europos šiuolaikinio meno parodų išsidėstė įvairiose Vilniaus erdvėse: Lietuvos dailininkų sąjungos galerijoje bei „Atletikoje“, „Autarkia“, „Editorial“, „Tech Arts“ ir „Swallow“ meno erdvėse. Daugiau skaitykite čia.

Birželio 6–13 d.

Tarptautinis šiuolaikinio cirko festivalis „Cirkuliacija“ – Kaišiadoryse, Kaune, Smalininkuose ir Raseiniuose vyks festivalis, kuriame bus pristatyti svečių iš Suomijos, Švedijos, Estijos, Ispanijos bei naujausių Lietuvos šiuolaikinio cirko kūrėjų darbai.

Birželio 8 d.

Knygos „Palanga. Architektūros gidas“ pristatymas – 19.00 val. Šiuolaikinio meno centro skaitykloje knygos autoriai ir redaktoriai dalysis savo įžvalgomis bei atradimais apie jau pažįstamą Palangos ir nuvertintą Šventosios architektūrą. Taip pat apie tai, kokius kurortavimo įpročius ji formuoja.

Birželio 9 d.

Filmo „Dekalogas“ rodymo ciklas – minint Krzysztofo Kieślowskio 80-ąsias gimimo metines, „Skalvijoje“ pristatomas svarbiausias režisieriaus darbas. Kiekvienas epizodas atskleidžia moralines dilemas, su kuriomis susiduria vieno pilko Varšuvos daugiabučių komplekso gyventojai.

Birželio 10 d.

Pradedamas „Palangos orkestro“ koncertų ciklas – iš viso šią vasarą numatyti 36 pasirodymai. Daugiau apie programą bei datas skaitykite čia.

Birželio 10–12 d.

Ispaniškos muzikos operetės „Sarsuela“ premjera 18.30 val. Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre vyks spektaklis, kuris, anot koncepcijos autoriaus Vladimiro Prudnikovo, perteikia „pietų karštį, vyno aromatą ir tamsiaakės ispanės viliones“.

Birželio 11 d.

Mūzos Rubackytės ir kvartetas „Mettis“ koncertas – 19 val. Filharmonijos Didžiojoje salėje Vilniuje klausytojai galės išgirsti D.Šostakovičiaus ir M.Weinbergo kūrinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius