Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

A.Kaušpėdas: kas bijote, geriau nesirodykite „Anties“ koncertuose

Šį penktadienį grupė „Antis“ muzikos gerbėjus pakvies į savo Helovyno koncertą Vilniuje, klube „New York“, o naktį iš sekmadienio į pirmadienį pasirodys Kaune kokteilių bare „BarBar’a“. Legendinė grupė žiūrovams surepetavo specialią dviejų dalių programą, kurią pavadino „Antis atrieda atidunda“.
Algirdas Kaušpėdas
Algirdas Kaušpėdas / A.Kriščiūno nuotr.

Grupės lyderis Algirdas Kaušpėdas įsitikinęs, kad „Antis“ gyvai – tai įspūdis visam gyvenimui. „Daugelis sutiktų žmonių būtent po matyto koncerto prisipažino, kad suprato, kas yra „Antis“, – sakė dainuojantis architektas. „Nereikia ir Helovyno, kai pažvelgiu į žmones, matau, kaip jie jaudinasi. Jiems baisu dėl „Anties“ tiesos. Kas bijote, geriau nesirodykit „Anties“ koncertuose – tuo labiau Helovyno proga“, – perspėja Algirdas Kaušpėdas.

Pirmoje koncerto dalyje skambės garsiausi grupės kūriniai iš albumų „Ančių dainos“ ir „Zuikis Pleibojus“, antroje dalyje „Antis“ sugros senuosius savo hitus. Kaip atskleidė Algirdas Kaušpėdas, šiems pasirodymams grupė paruošė ir vieną seną savo kūrinį, kurio dar nėra atlikusi koncertuose po sugrįžimo.

Šiais metais „Antis“ mini savo dvidešimtpenkmetį, tad grupės muzikantai rimtai nusiteikę suteikti publikai netikėtų emocijų. Teatrališka ir grimuotis mėgstanti „Antis“ bus ištikima savo stiliui ir Helovyno koncertuose nustebins nauju įvaizdžiu –  pirmoje koncerto dalyje muzikantai pasivers daktarais, o antroje – zombiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius