Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anastacia lietuvių piniginių netuštins

Rudenį į Lietuvą sugrįžta pasaulinių žvaigždžių koncertai. Rugsėjo 10 dieną sostinės pramogų arenoje koncertuos Anastacia (Lynn Newkirk) iš JAV.
Anastacia
Anastacia / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Anastacia

Dvi susivienijusios renginių organizavimo kompanijos į Lietuvą atveš amerikiečių roko ir populiariosios muzikos žvaigždę bei surengs jos pasaulinio turo „Heavy Rotation" koncertą. Organizatoriai bilietus pradės platinti jau šį penktadienį: pigiausieji kainuos 80 litų, vidutinė kaina sieks 110 litų.

„Tai ne pirmas bendras dviejų organizatorių projektas. Žinoma, kad, krizės atveju, jei patirsi nuostolių, geriau juos dviese pasidalyti. Taip ir rizika mažesnė, ir lengviau viską organizuoti. Drauge ir idėjų daugiau kyla. Bilietų kainos kaip už tokią artistę tikrai geros. Jeigu į šį koncertą žmonės neis, tuomet nežinau, ko šiam Marijos kraštui bereikia", – juokėsi Remigijus Knabikas, vienas organizacinių kompanijų direktorių.

Jis sako, kad šįkart derybos su agentūra, parduodančia Anastacios koncertus, vyko gan greitai. „Šiuo atveju ne mūsų iniciatyva buvo stipresnė. Tai mes tris savaites svarstėme rengti koncertą ar ne. Pernai tardamiesi su koncertų organizatoriaus siūlėme dvigubai daugiau pinigų, tačiau suderėti nepavyko. Šiemet kaina labai nukrito, tačiau dabar jau mes patys – dėl krizės – ilgai svarstėme, ar iš viso verta prasidėti", – paaiškino sudėtingą renginių organizatorių situaciją Remigijus.

Atlikėja į mūsų šalį tikriausiai atvyks koncerto išvakarėse. Rugsėjo 8 dieną ji koncertuos Maskvoje. „Kitą dieną Anastacia turėtų atskristi į Lietuvą, tik nežinia kaip bus su skrydžiais, nes iš Rusijos sostinės tiesioginių reisų nėra. Matyt, turės keliauti per Rygą. O 11 dieną viešnia išvažiuos, regis, į Taliną", – pasakojo organizatorius.

Su atlikėja atvyks 18 žmonių komanda: šokėjai, pritariantieji vokalistai, muzikantai, garso ir šviesų režisieriai bei kitas aptarnaujantis personalas. Technika rūpinsis Lietuvos organizatoriai. Atlikėjos reikalavimų sąraše jie nieko ypatingo nepastebėjo, pageidavimai pasirodė įprasti ir nesudėtingi.

Anastacios prieš koncertą niekas neapšildys. „Žmonių tikriausiai nekankinsime ir nebus apšildančios grupės. Žiūrovai paprastai nemėgsta apšildymų, todėl stengiamės jų išvengti. Kam publikai gaišti daugiau kaip valandą, kol ims koncertuoti jų laukiamas atlikėjas. Lietuvoje net ir nėra kam kokybiškai apšildyti. Nebent patys atlikėjai ką nors atsiveža, tuomet kitas reikalas", – pasakojo Remigijus.

Organizatoriai žada, kad per koncertą Anastacia džiugins naujomis dainomis, netikėtu įvaizdžiu ir stipriu, kerinčiu, savitu balsu. Ji jau yra įrašius keturis albumus: 2000 metais debiutavo „Not That Kind", 2001 metais išleido „Freak of Nature", albumas „Anastacia" pasirodė 2004 metais. Po jo dainininkė dėl krūties vėžio buvo pasitraukus iš šou pasaulio, tačiau pernai, jau pasveikusi ir pailsėjusi, vėl sėkmingai grįžo su naujausiu savo albumu „Heavy Rotation". Lietuvoje ji tęs šio albumo pasaulines gastroles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius