Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anastacia scenoje: daug kalbų, flirto su publika ir šiek tiek nuogo kūno (atnaujinta 00.39 val., nuotraukos)

Neįprastai karštą ketvirtadienio vakarą į „Siemens“ areną savo gerbėjus sukvietė amerikiečių dainininkė Anastacia, šiuo metu pristatanti savo ketvirtąjį albumą „Heavy Rotation“.
Anastacia koncertas Vilniuje
Anastacia Vilniuje / Martyno Siruso/15min nuotr.
Temos: 1 Anastacia

Nors anksčiau buvo kalbėta, jog atlikėjos niekas neapšildys, tačiau nuo 20 val. publiką bandė išjudinti „Saulės kliošas“, tuo tarpu Anastacia su trenksmu pasirodė 21 val. ir atliko dainą „The Way I see it". Iš pradžių atlikėja buvo pasipuošusi baltomis kelnėmis bei švarkeliu ir nė iš tolo nepriminė tos drąsios ir gundančios moters.

Tačiau tie, kurie neišlaukė koncerto pabaigos (o tokių buvo nemažai), dabar gali graužtis nagus, nes tikroji Anastacia pasirodė sugrįžusi bis'ui. Tuomet atlikėja atliko trijų dainų mix'ą „Heavy Rotation“, „Sick and Tired“ ir „You're not alone“, daug judėjo (scenoje jai talkino du įspūdingų formų šokėjai) bei dėvėjo figūrą išryškinančius, apnuoginančius ir šiek tiek provokuojančius drabužius. Tik tą akimirką buvo galima pajusti, jog lietuviams koncertuoja pasaulinio lygio žvaigždė.

„Siemens“ arenoje susirinkusi publika iš pradžių atrodė pakankamai vangi, tačiau visada reagavo į Anastacios juokelius bei ilgas kalbas scenoje, kurios kartais tiesiog vargino norinčius pasimėgauti atlikėjos dainomis. Žinoma, publika, kuri pašėlo koncerto pabaigoje, šilčiau sutiko jau hitais tapusias dainas, tokias kaip „Why‘d You Lie to Me“, „Paid My Dues“, „Not That Kind“ ar „I Belong to You“.

Atlikėja pasidžiaugė, jog ji ir jos fanai turėjo progą susitikti toje pačioje vietoje. Beje, nepamiršo pagirti lietuviško oro ir cepelinų, kurie jai ypač patiko ir kurių pavadinimą stengėsi išmokti koncerto vakarą. Panašu, jog į renginį susirinko apie 4000 žmonių, todėl „Siemens“ arena, kuri talpina apie 10 tūkst. žmonių atrodė tuštoka, prie tualetų nebuvo eilių, o barai nebuvo užgulti norinčių alaus. Nežinia, ar tokį lietuvį pasirinkimą lėmė brangoki bilietai ar visus užpuolęs sunkmetis.

Atrodo, Enrique Iglesias nėra vienintelis atlikėjas mėgstantis ant scenos kviestis savo gerbėjus bei tokiu būdu daryti šou. Anastacia per savo koncertą Lietuvoje pasikvietė net du vaikinus, su vienu iš jų pabandė pašokti, o su kitu – tiesiog pasibučiuoti. Tačiau abu gavo pakankamai Anastacios dėmesio bei gerą flirto dozę.

Amerikiečių atlikėjos koncerto neaplenkė ir Lietuvos žvaigždės, tarp kurių buvo Aras Vėberis, Eglė Mickevičienė, Oksana Pikul, Vladas Kovaliovas, Povilas Meškėla ir kiti.

Anastacia, kuri į Lietuvą atvyko antradienio popietę, po koncerto iš karto sėdo į „Mercedes“ markės automobilį ir paliko „Siemens“ areną su besiskirstančiais savo gerbėjais.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Dainininkė Anastacia
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Dainininkė Anastacia

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius