Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrasis „Movida Corona“ pusfinalis Palangoje

Rugpjūčio 21 d. Palangos centre įsikūrusiame klube „Pramogų bankas“ įvyko antrasis tarptautinio house DJ konkurso „MOVIDA CORONA“ pusfinalis. Dėl galimybės pasirodyti Lietuvos finale, kuris vyks rugsėjo 10 d. klube „Tarantino“, Vilniuje, susikovė 8 didžėjai. Komisijos sprendimu finalistų sąrašą papilė keturi nauji vardai.
Movida Corona II pusfinalis
Movida Corona II pusfinalis / Pijus Vyčas

Antrajame pusfinalyje iš 46 užsiregistravusių dalyvių šansą pasirodyt gavo:  DJ Sunseet (Mažeikiai), Paul de Man (Kaunas), Schoe (Vilnius), Darix (Vilnius), DJ Laurynas (Švenčionėliai), MrSweet (Vilnius), Liverty (Šakiai) ir Grey (Panevėžys). Dalyviai, burtų keliu ištraukę savo pasirodymo eilės numerį, turėjo po 20 minučių pasirodyti komisijai ir publikai – bendru šių šalių sutarimu ir buvo priimtas sprendimas. Į finalą iš Palangos pusfinalio siunčiami: Grey, Darix, DJ Laurynas ir Paul de Man.


Jie prisidės prie pirmo pusfinalio, kuris vyko Klaipėdoje, laimėtojų (DJ Perfuro, Lunu, C Sound DJs ir DJ Groovy) ir susikaus Lietuvos finale. Vienas Lietuvos atstovas gins šalies DJ vardą Baltijos regiono finale klube „Essential“, Rygoje.

Primename, kad šie DJ kovoja dėl legendinio klubo „Ministry of Sound“ rezidento vardo, „Pioneer CDJ 2000“ grotuvų, pristatymo „DJ Magazine“, galimybės pasirodyti „Movida DJ Tour 2011“ vakarėliuose ir bilieto į „Winter Conderence 2011“ festivalį Majamyje.

Daugiau:
http://www.movidacorona.lt/
http://www.facebook.com/Movidacoronalithuania

Dalyvių miksai talpinami:
http://www.movidacorona.lt/dalyviai
http://www.myspace.com/movidacoronalithuanian

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius