Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Atviras ratas“ pristato savo kūrybą gruzinams

Spalio 14–21 d. teatro laboratorija „Atviras ratas“ vieši Gruzijoje. Viename didžiausių Gruzijos festivalių „Tbilisi International“ teatras pristatys savo populiariausią spektaklį – autobiografinės improvizacijos „Atviras ratas“. Šį kartą spektaklis bus rodomas rusų kalba.
Teatras „Atviras ratas“
Teatras „Atviras ratas“ / Teatro nuotr.

„Tbilisi International“ dalyvauja teatrai iš Lenkijos, Vokietijos, Švedijos, Prancūzijos, Kroatijos, Turkijos, Azerbaidžano, Armėnijos ir t.t. Lietuvą festivalyje atstovauja ne tik teatras „Atviras ratas“. Savo spektaklius Gruzijos publikai jau pristatė OKT bei Meno fortas.

Pasirodymu festivalyje trupės gastrolės tik prasideda. „Atviras ratas“ aplankys dar tris Gruzijos miestus (Batumi, Poti, Zugdidi), kuriuose vaidins autobiografines improvizacijas rusų bei anglų kalbomis.

Taip pat režisierius Aidas Giniotis Šota Rustavel vardo teatro ir kino universitete pristatys spektaklio „Atviras ratas“ principą bei supažindins universiteto bendruomenę su lietuviško eksperimentinio teatro gairėmis. Žymių teatro pedagogų prof. Giorgi Margvelashvili bei prof. Levan Khetaguri teigimu, šis seminaras bus puiki proga ne tik pamatyti spektaklį, bet ir pasigilinti į savitą kūrybos metodą.

„Vertiname galimybę užmegzti kūrybinį dialogą tarp dviejų skirtingų, bet tuo pačiu ir labai artimų kultūrų. Todėl žadame toliau palaikyti glaudžius ryšius su Gruzijos teatro atstovais ir jau planuojame tolimesnius pasirodymus šalyje“, – sakė A. Giniotis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius