-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Atviroje Mokytojų namų kiemelio scenoje – Andrius Kaniava

Šį penktadienį, gegužės 21 d., 18 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje rengiamame dainuojamosios poezijos koncerte savo dainas dainuos vienas populiariausių aktorių, dainų autorius ir atlikėjas Andrius Kaniava.
Andriaus Kaniavos koncertas
Andriaus Kaniavos koncertas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Andrius Kaniava

Andrius Kaniava – žinomas ne vien kaip „Keistuolių“ teatro aktorius, režisierius. Jo sukurtos ir atliekamos dainos apie dešimtmetį žavi įvairių kartų klausytojus. Nors atlikėjas ir neapsiriboja bardo titulu, tačiau šio žanro koncertų organizatoriai neįsivaizduoja savo veiklos be jo dalyvavimo. A.Kaniavos ekspresyvumas, gebėjimas išjudinti net ir labiausiai į melancholiją nugrimzdusį klausytoją tarsi pabudina, pakelia aktyviai veiklai.

Koncerto programoje skambės naujos ir senos, labiau ir mažiau žinomos A. Kaniavos dainos, kurių daugelis yra ne viename atlikėjo autoriniame albume. Kartu su juo koncerte dalyvaus dažni jo koncertų bendražygiai gitaristas Aleksandras Tenas ir kompozitorius, „Keistuolių“ teatro muzikinės dalies vedėjas Sigitas Mickis.

Koncerte publika taip pat turės galimybę išvysti ir gal mažiau žinomą atlikėją Justiną Mileškaitę, kuri keliasdešimt minučių atliks savo kūrybos dainas, parašytas pagal lietuvių poetų eiles.

Šis dainuojamosios poezijos koncertas Vilniaus mokytojų namuose – priešpaskutinis besibaigiančio čia rengiamos Dainuojamosios poezijos svetainės sezono. Birželio 4 d. sezono pabaigos koncerte pasirodys žinomi ir mažiau žinomi Lietuvos bardai. Už ryškiausią sezono debiutą vienam iš jaunųjų atlikėjų ketvirtą kartą bus įteikta Sauliaus Mykolaičio premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius