Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Auksiniai Renginiai“ pristato: „Freddie Mercury 70-mečiui –Queen in Jazz Live Show“

„We will rock You“ – ne kartą skandavo legendinė grupė „Queen“. Jų žodžių tikrumą įrodė tūkstantinės minios gerbėjų ir iki nūdienos neblėstantis populiarumas. Fredžio Merkurio charizma, rokeriška energija ir nevaldoma ekspresija atgims gruodžio 20 d., Vilniaus kongresų rūmuose, karališkame „Queen in Jazz Live Show“ koncerte!
Freddie Mercury (1986 m.)
Freddie Mercury (1986 m.) / Vida Press nuotr.

Koncerto gimimo priežastys – neatsitiktinės. Šiais metais Fredžiui Merkuriui būtų sukakę 70 metų, todėl, norint prisiminti, dar kartą įamžinti bei pagerbti roko legendą, sumanyta surengti išskirtinį pasirodymą. Renginio žvaigždės – džiazo muzikos virtuozai iš Maskvos, rugsėjį jau spėję Vilnių sudrebinti bei nustebinti anšlagu tapusiu koncertu „Nirvana in Jazz“, o pavasarį Lietuvos klausytojams pristatę per šalį nuvilnijusį, analogų pasaulyje neturintį projektą „Queen in Jazz“.

Atlikėjai į Lietuvą sugrįžta su šūkiu „Show must go on“. Atnaujintas projektas žada dar daugiau staigmenų ir visus aukščiausius kokybės standartus pralenkiančią programą. Kartu su atlikėjais pasirodys kamerinis orkestras, o atliekama muzika persipins su šviesos ir vaizdinio šou elementais.

Pasitelkę neįtikėtiną salsos, sambos, bossa novos, swingo, baladžių garso ir ritmų spalvų šėlsmą atlikėjai pažada, kad visus nukels į bohemišką rojų, neleis savęs stabdyti ir užkariaus net didžiausio skeptiko širdį. Neeiliniai muzikantai, kurių meistriškumas ir profesionalumas nekelia jokių abejonių, padovanos netikėtą ir prabangų reginį akims ir atgaivą sielai.

Naujas žvilgsnis į roko klasiką jau užkariavo kitų šalių muzikos mylėtojus, todėl svečiai iš Maskvos tikisi, kad pavyks dar kartą sužavėti ir Vilniaus publiką. Muzikantai neslepia, jog svetingumu bei geru skoniu pasižymėję Lietuvos klausytojai ne tik masina sugrįžti, bet ir verčia dar labiau pasistengti. Anot jų, nesinori nuvilti naujųjų gerbėjų gretų.

Koncertas įvyks gruodžio 20 d. , antradienį, 19 valandą, Vilniaus kongresų rūmuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius