Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bardai LT“ gimtadienis – poezijos ir muzikos šventė

Liepos 28 d., ketvirtadienį, 19 val. geros muzikos ekspertai „Bardai LT” visus dainuojamosios ir skaitomos poezijos mylėtojus kviečia į savo 8-ąjį gimtadienį, kuris vyks jaukiame muzikinio baro „Artistai“ kiemelyje.
Andrius Kulikauskas
Andrius Kulikauskas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Gražia tradicija tapusiame renginyje laukia susitikimas su aštuoniomis asmenybėmis, kurios žada nuspalvinti vasaros vakarą jausmingomis dainomis ir puikia poezija.

Aštuonerius metus muzikinėje padangėje besisukantys „Bardai LT“ nutarė savo klausytojams surengti jaukią poezijos ir muzikos šventę.

Vienoje scenoje susitikę kūrėjai dalinsis eilėmis, muzikos garsais, naujausiomis ir laiko patikrintomis dainomis, linkės ilgiausių metų ir plačių horizontų.

Vakarą pradės 2016 m. S.Mykolaičio premijos laureatas Kristijonas Ribaitis, gavęs šį apdovanojimą už ryškų debiutą bardiškoje scenoje. Jaunatviško entuziazmo ir muzikalumo nestokojanti grupė „Baltos varnos“ pristatys naujausias dainas iš debiutinio albumo ir neabejotinai sužavės susirinkusius.

Kuriam laikui iš muzikinio akiračio dingęs aktorius Justas Tertelis „Bardai LT“ ir savo gerbėjų džiaugsmui pristatys autorinių dainų programą. Po kūrybinės pertraukos į sceną pagaliau žengs mylimas ir pasiilgtas kompozitorius Andrius Kulikauskas. O aktorius, dainų autorius ir atlikėjas Andrius Kaniava dalinsis savo kūryba ir tik jam būdingu žavesiu. Kazio Binkio eilėraščius prakalbinantis aktorius Evaldas Jaras įneš nerūpestingo, įniršusio maištininko energijos į ir taip neliūdną šventę.

Poetas Rimvydas Stankevičius savo eilėmis suriš klausytojų sielas į vieną bendrą pynę. O žvakutes ant šventinio torto kvies užpūsti rašytojas, poetas, ironiškas ir šmaikštus Alvydas Šlepikas, kuris vakaro metu atliks ne tik šeimininko vaidmenį, bet ir pasidalins su klausytojais savo kūryba.

Visus neabejingus muzikai ir poezijai „Bardai LT“ kviečia kartu atšvęsti gimtadienį, pabūti drauge, atrasti ir išgirsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius