Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Be2gether“ bus!

Ilgą laiką sklandžius gandams ir abejonėms, didžiausio lietuviško muzikos ir meno festivalio organizatoriai patvirtino – birželio 12-14 dienomis numatytas festivalis „Be2gether“ įvyks.
„Be2gether“ dalyviai palaiko  Lietuvos rinktinę.
„Be2gether“ / Justo Grigaravičiaus/ 15min.lt nuotr.
Temos: 1 „Be2gether“

Pirmadienio vakarą festivalio komunikacijos vadovė Eglė Remeikaitė informavo „15min“, kad nutarta neatsižvelgiant į vis dar neaiškią finansinę padėtį, festivalį rengti. „Vis dar neaišku, ar bus skirta lėšų, bet mes tvirtai nutarėme – festivalį organizuosime. Šiemet nėra lengva ir su komerciniais rėmėjais, atlikėjų paslaugos neatpigo, net atvirkščiai, sąnaudos dėl pakitusių mokesčių didesnės“, – sunkumus pripažino E.Remeikaitė. Tačiau, jos tvirtinimu, organizatoriai užtikrins lankytojams muzikinę kokybę ir įvairovę, o festivalio kokybės dalį nulems patys dalyviai. „Dveji metai įrodė, kad festivalis nėra tik muzikinis renginys – tai yra socialinis ir kultūrinis reiškinys, kur svarbiausias akcentas – žmonių bendravimas, nuotaika ir bendra atmosfera. Tikime, kad tai bendromis jėgomis sukursime“, – vylėsi „Be2gether“ komunikacijos vadovė.

Pasak įstaigos „Vilnius – Europos kultūros sostinė“ (VEKS) programų direktorės Sandros Adomavičiūtės, festivalio finansavimas neaiškus, o vienintelis šansas – gauti lėšų iš Vilniaus miesto savivaldybės. Ji neatmetė galimybės, kad organizatoriai „Be2gether“ gali rengti ir savarankiškai, patys ieškodami lėšų ir rėmėjų.

Pirmieji bilietai

Nuo kovo 12 dienos prekyboje pasirodys pirmieji bilietai į „Be2gether“. Pirmas tūkstantis bilietų kainuos po 100 Lt. Pasak E.Remeikaitės, šie išankstiniai bilietai skirti festivalio gerbėjams, kurie į renginį vyksta ne dėl pasirodančių muzikos grupių ar atlikėjų, o dėl paties festivalio. „Dar negalime tiksliai pasakyti, kas koncertuos. Nebus nei „U2“, nei „Red hot chili peppers“, bet bus kitų puikių atlikėjų, kurių dar negalime įvardinti, vyksta derybos. Pasirodys ir geriausi lietuvių atlikėjai“, – konkrečių vardų nesakė festivalio atstovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius