-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Birželį ketvirtą kartą didžiausia Baltijos šalyse tarptautinė šiuolaikinio meno mugė suburs meno gerbėjus Vilniuje

Birželio 26–30 dienomis ketvirtą kartą meno mylėtojus, kolekcininkus, menininkus ir visus norinčius vėl pakvies tarptautinė šiuolaikinio meno mugė ARTVILNIUS’13. Tai didžiausias vizualiųjų menų renginys, per pastaruosius 20 metų vykęs Baltijos šalyse, – kasmet meno mugę aplanko daugiau nei 18 000 žmonių iš viso pasaulio.
ARTVILNIUS
ARTVILNIUS

Litexpo parodų ir kongresų centre, 12 000 m² plote, meno mugėje  prisistatys 50 žinomiausių meno galerijų iš Lietuvos ir užsienio:  Portugalijos, Latvijos, Prancūzijos, Lenkijos, Vokietijos, Ukrainos,  Baltarusijos, Danijos, Italijos, D. Britanijos. Žiūrovai turės  galimybę susipažinti su daugiau nei 500 menininkų kūryba, juos  pristatančios galerijos pademonstruos daugiau kaip 2000 naujausių meno  kūrinių.

„ARTVILNIUS’13“ – daugiaplanis renginys. Be tapybos, grafikos ir  skulptūros darbų iš viso pasaulio, bus užsiėmimų ir tiems, kurie nori  sužinoti apie meną daugiau. Meno mugės erdvėse veiks didelio formato  skulptūrų, objektų ir instaliacijų paroda „TAKAS“, vyks edukacinė programa  vaikams, jaunimui ir suaugusiems, aktualios podiumo diskusijos, paskaitos,  filmų ir video programa, performansai, akcijos. Bus galima susitikti su  menininkais ir keliauti po ekspoziciją su gidu.

Pasak organizatorių, „ARTVILNIUS“ – labai svarbus renginys visai  profesionaliajai Lietuvos meno scenai: galerijoms, autoriams,  kolekcininkams. O Lietuvos žiūrovams tai – puiki proga pajusti meno pulsą,  nesėdant į lėktuvą ar automobilį. Šiuolaikinio meno mugę galima pavadinti  savotišku meno tiltu tarp Rytų ir Vakarų, tarp menininko ir pirkėjo.
„ARTVLNIUS’13“ lauks lankytojų Lietuvos parodų ir kongresų centre  LITEXPO Laisvės pr. 5, Vilniuje birželio 26 d., trečiadienį, 11–20 val., 27 d., ketvirtadienį, 11–20  val., 28 d., penktadienį, 11–20 val., 29 d., šeštadienį, 11–20 val., 30 d.,  sekmadienį, 11-–17 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius