-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Bliuzo mylėtojai jau ruošiasi kitų metų „Bliuzo naktims“

Ką tik praūžusio 19-ojo „Bliuzo naktų“ festivalio dalyviai išvažiuodami teigė jau laukiantys kitų metų šventės – tikrų šio žanro muzikos mylėtojų esą neatbaidytų ir kur kas prastesnis nei šio savaitgalio oras.
Festivalio akimirka
Festivalio akimirka / A.Aleksandravičiaus/įkrauk.lt nuotr.

„Pamenu, kaip pirmuosiuose festivaliuose susirinkdavo vos keli šimtai žmonių, o dabar tai – masinis ir pilnas pramogų renginys“, – 15min.lt pasakojo nė vieno festivalio nepraleidęs 35 metų Laimonas.

Jis teigė, kad „Bliuzo naktims“ su draugais ruošiasi iš anksto. Bliuzo paklausyti į Varnius atvažiuoja ir Laimono draugai iš Rusijos ar Norvegijos. „Festivalis yra neatskiriama mano vasaros dalis, tapusia savotiška tradicija. Paprastai jau iš anksto planuojame, kaip linksminsimės ir kaip ketiname išsiskirti iš kitų“, – dėstė Laimonas.

Šiemet jis su kompanija taip pat sugebėjo išsiskirti iš gausios festivalio lankytojų minios. Bliuzo atlikėjų koncertus ir šėlstančią minią Laimonas ir draugai stebėjo patogiai įsitaisę pačių statytame plauste.

„Šiemet sumanėme festivaliu mėgautis sūpuojami Lūksto ežero bangų, tad pasistatėm plaustą, kuriame turime visko, ko reikia: baldus, muzikinę aparatūrą, šviesas, daug skanių užkandžių ir jūreiviškų gėrimų“,   – pasakojo Laimonas.

Šventėje netrūko ir kitaip mėginusių išsiskirti žmonių. Keletas jų, vaidindami ligonius, vaikščiojo su alaus lašelinėmis, keli vyrukai, sugalvoję pagąsdinti kiek daugiau alkoholio išgėrusius festivalio lankytojus, pasipuošė Kalėdų senelio apranga.

Varnius laikas nuo laiko savaitgalį vis merkęs lietus taip pat nesutrukdė pramogauti – balose trypiančių netrūko, kiti lietuje šoko tik su maudymosi kostiumėliais.

Dėl lietaus buvo šiek tiek koreguota festivalio programa. O oro uoste dingęs gitaristo iš JAV Erico Sardino bagažas privertė kiek sunerimti šio bliuzroko atlikėjo gerbėjus – pirmąjį vakarą, kaip planuota, atlikėjas scenoje nepasirodė, jo pasirodymas įvyko tik šeštadienio vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius