Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bohemiečiai“ vienijasi su krepšinio aistruoliais

„Tikslas, ryžtas ir galia – Lietuva, mes už tave!“ – skandavo krepšinio sirgalių marškinėliais vilkintys „bohemiečiai“ Vilniaus kongresų rūmuose. Dainininkas Audrius Rubežius jiems pritarė Onegino širdies dūžiais, būgnydamas į ją lazdelėmis.
„Bohemiečiai“ krepšininkus palaikys skanduote vaizdo klipuose
„Bohemiečiai“ krepšininkus palaikys skanduote vaizdo klipuose / Sigito Kondrato nuotr.

Netrukus vaizdo klipas su šia operos solistų Jovitos Vaškevičiūtės, Edgaro Montvido, Dainiaus Stumbro, Rafailo Karpio ir dainininko Jeronimo Miliaus skanduote pasirodys sporto arenose, krepšinio aistruolių sambūriuose ir interneto svetainėse.

„Neįmanoma likti abejingiems tautinei religijai – krepšiniui“, – juokavo garsiose Vakarų scenose dainuojantis tenoras E.Montvidas.

Jis kartu su kita „bohemiete“ Asmik Grigorian neseniai dalyvavo ir Kauno krepšinio arenos atidarymui skirtame iškilmingame koncerte.

„Smagu, kad Europos vyrų krepšinio čempionatas vyks Lietuvoje, ir „bohemiečiai“ nelieka šio svarbaus įvykio nuošalyje, – džiaugėsi Edgaras. – Aš manau, bet koks Lietuvos krepšinio palaikymas yra labai svarbus. Krepšinis turi suvienyti tautą!“

Per Europos krepšinio čempionato atidarymą rugpjūčio 29-ąją „bohemiečiai“ dovanos Lietuvos krepšininkams Onegino širdį kaip sėkmės simbolį ir talismaną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius