Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Razauskas ir S.Petreikis kviečia į jubiliejinį dešimtmečio koncertą

Pasaulio muzikos instrumentai, poezija, elektronika ir nuostabūs šviesų paveikslai pradžiugins Domanto Razausko ir Sauliaus Petreikio kūrybos gerbėjus. 2017 m. balandžio 23 d. 19 val. Kauno valstybinėje filharmonijoje laukia specialiai dešimtmečiui parengtas koncertas, kuriame išvysime Domanto Razausko ir Sauliaus Petreikio duetą.
Domantas Razauskas ir Sauliaus Petreikis
Domantas Razauskas ir Sauliaus Petreikis / Organizatorių nuotr.

Lygiai prieš 10 metų, kovo mėnesį susipažino ir kartu groti pradėjo unikalus multiinstrumentininkas, trimitininkas, pasaulio muzikos kūrėjas, improvizatorius Saulius Petreikis ir poetas, dainų autorius, scenos maištininkas Domantas Razauskas.

Savo tragiškai žuvusio bičiulio atminimui susibūrę muzikantai pajuto, kad gali ir turi groti kartu. Taip prasidėjo ilgas, vaisingas, įvairus šių kūrėjų kelias. Kas kartą rengdami vis skirtingus pasirodymus, bendru kūrybiniu keliu menininkai eina iki šiol ir dešimtmečio koncerte žada prisiminti gražiausius savo kūrinius.

Kovo mėnesį surengti du iš eilės koncertai Vilniuje, Šv.Kotrynos bažnyčioje įrodė, kad ta pati programa gali skambėti visiškai skirtingai ir kiekvienąkart jaudinti klausytoją.

Įspūdingos šviesos, papildančios dainas, tekstai, priverčiantys suklusti, muzika, apgaubianti stebuklingais garsais – visa tai ir dar daug daugiau – balandžio 23 d. 19 val.

Domantas Razauskas ir Saulius Petreikis pažada, kad tai bus nepamirštamas įvykis jūsų gyvenime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius