Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dėl erotinių renginių trūkumo“ Vilniuje įvyks tarptautinis striptizo čempionatas

Gera naujiena mėgstantiems seksualias pramogas: jau nuo sausio 16 dienos Vilniuje startuoja išskirtinis, 6 savaitgalius truksiantis pasaulinio masto projektas – Tarptautinis moterų ir vyrų striptizo čempionatas „GLOBAL STRIP CUP 2010”.
Striptizas
Striptizas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Naktiniame klube „KISS Club“ (Lukiškių g. 5) keturis savaitgalius kiekvieną šeštadienį vyks šio čempionato atrankiniai turai. Kiekvieną šeštadienį vilniečiams ir miesto svečiams aistras kaitins geriausi Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio bei kitų Lietuvos miestų šokėjai ir šokėjos. Rungsis miestas prieš miestą. Striptizo dvikovos tarp miestų vyks nuo sausio 16 d. iki vasario 6 d.

Tokio lygio ir masto renginys Lietuvoje vyks pirmą kartą – iki šiol vykusiuose pavieniuose renginiuose dalyvaudavo tik tam tikrų miestų šokėjai. Tuo tarpu finaliniame „GLOBAL STRIP CUP 2010” renginyje pasirodys ne tik Lietuvos atrankinių turų geriausi šokėjai, bet ir žinomi svečiai iš tokių valstybių kaip Rusija, Latvija, Lenkija, Graikija, Olandija, Marokas, JAV, Vokietija ir net Brazilija.

Visas čempionatas vyks dviem etapais. Pirmajame etape dviejuose turuose susikaus 4 Lietuvos miestų – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Panevėžio – šokėjai vyrai. Kituose dviejuose turuose striptizą demonstruos šokėjos moterys. Visą čempionatą vainikuos 2 tarptautiniai „GLOBAL STRIP CUP 2010” vyrų bei moterų finalai. Juose susigrums geriausi Lietuvos šokėjai bei geriausi šokėjai iš užsienio.

„Idėja surengti nacionalinį bei tarptautinį moterų bei vyrų striptizo čempionatą kilo atsižvelgiant į erotinio pobūdžio renginių trūkumą Lietuvoje, – pranešime spaudai teigia renginio organizatorių – agentūros „Strip Cup“ atstovas graikas Sinigli Sapolas. – Tikimasi, jog šis renginys sulauks didžiulio ažiotažo, moteris ir merginas privers klykti iš pasitenkinimo, o vyrams neleis nė minutės atitraukti akių nuo seksualių šokėjų kūnų.“

„GLOBAL STRIP CUP 2010“ čempionato prizinis fondas – 5 tūkst. eurų. Geriausius šokėjus rinks ne tik publika, bet ir kompetentinga vertinimo komisija. Bus vertinamas šokėjų artistiškumas, plastika, bendravimas su publika, išradingumas, seksualumas. Kiekvienas čempionato dalyvis kiekvieno turo metu atliks po tris individualius pasirodymus. Apdovanoti bus geriausi šokėjai, kuriuos išrinks gausi vertinimo komisija. Publika taip pat turės savo balso teisę. Lankytojai išrinks „GLOBAL STRIP CUP Publika“ bei „GLOBAL STRIP CUP Stilius“ nominantus.

Sausio 16 d., šeštadienį, kviečiama apsilankyti atidarymo renginyje ir moterų striptizo čempionato pirmajame ture.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius