Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžėjų minia kels grėsmę Nidos ramybei

Poilsiautojams, kurie Nidą renkasi dėl ramybės, šį penktadienį, liepos 24-ąją, gali tekti ieškoti alternatyvų, nes ZIP FM rezidentas Jovani, „Battery“ paplūdimio bare ketina suorganizuoti trankų house muzikos festivalį.
Jovani
Jovani / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Ramybė ZIP FM

Užtikrinti, kad Nidos gyventojai ir svečiai tikrai nemiegotų, į penktadienį vykstančią fiestą suvažiuos laidos Jovani@Club rezidentai bei dažni svečiai, iš viso 11 didžėjų. Organizatoriai žada, kad susiburs tikra Lietuvos house muzikos stiliaus didžėjų grietinėlė, ir dar su braškėmis – kad vyriška kompanija neprisidirbtų, jų priežiūra pasirūpins pora žavių vokalisčių.

Renginio kaltininkas – Jovani, jau pusantrų metų ZIP FM eteryje vedantis laidą Jovani@Club. Šioje laidoje vieši užsienio didžėjai, skamba lietuvių didžėjų miksai, o kuklūs lietuviai jos pagalba sužino daugiau apie klubinę kultūrą. Festivalyje Jovani pasirodys kartu su vokaliste Violeta ir pristatys su ja įrašytą pirmąjį savo kūrinį.

Ne tik pasisvečiuoti, bet ir sugroti į „Battery“ pliažo barą atvyks ir dešimtmetį grojantis, kuriantis bei renginius organizuojantis duetas „Deep Inc“, kurį sudaro broliai Tadeu Nice ir Domino. „Deep Inc.“ – ne vieninteliai su tokia patirtimi. Panašiu stažu gali pasigirti ir kitas renginio svečias – Andrius Rio, kuriam buvo patikėta garbė apšildyti trance karalių Dj Tiesto.

Kaip turi skambėti kokybiška muzika pademonstruos didžėjų ir prodiuserių trio „Flaxen Beats“. Kad pasirodymas būtų dar įspūdingesnis, vaikinams talkins vokalistė Aistė.

Prie gausios kompanijos prisijungs ir klubo „Pacha“ rezidentas, renginių organizatorius bei prodiuseris Santi Touch, o saldžiais house garsais lepins Kaune „Pop Star Bare“ reziduojantis Modaco bei Jovani@Club laidos rezidentas Funky M, kurio gebėjimą patenkinti publikos poreikius įrodė pirmoji vieta šiemet „Delfi“ organizuotame didžėjų konkurse. Paskutinis, bet jokiu būdu ne prasčiausias, šiame saraše yra Adam Vicious, kuris ne tik prodiusuoja muziką, bet ir Anglijos radijuje „Lifted radio“ veda laidą „Strictly House sessions“.

Įėjimas kainuos 10 – 20 Lt, pradžia penktadienį 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius