Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donskis džiazuos ir filosofuos naujoje salėje

Tęsiant gilias Vilniaus koncertų tradicijas, balandžio mėnesį koncertų salė PIANO.LT pradės intriguojančiu renginiu. Balandžio 2 d. 19 val. koncertų salėje vyks filosofinių skaitymų programa.
Leonidas Donskis
Leonidas Donskis / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Naujojoje salėje jau šį ketvirtadienį žiūrovų laukia intriguojančios trijų džiazo muzikantų ir filosofijos profesoriaus improvizacijos garsaus žydų filosofo Martino Buberio knygos „Aš ir tu“ temomis.

Šis vieno svarbiausių dvidešimtojo amžiaus mąstytojų šedevras tapo programos, kurioje filosofijos skaitiniams (ištraukoms iš šios knygos) bus akompanuojama džiazinėmis improvizacijomis, įkvėpimo šaltiniu.

„Kūrinį pasirinkome dėl to, kad jis yra ne akademinės, o poetinės filosofijos šedevras, kuriame, pavyzdžiui, malda pereina į kreipimąsi į save“, – sakė skaitymus, pritariant džiazo melodijoms, atliksiantis filosofas, visuomenės veikėjas Leonidas Donskis.

Kartu su juo vakare dalyvaus trys džiazo muzikantai: Arkadijus Gotesmanas (būgnai, perkusija), saksofonininkas Petras Vyšniauskas ir gitaros virtuozas Juozas Milašius.

Apie koncertų salę PIANO.LT

Nauja koncertinė erdvė – koncertų salė PIANO.LT – Vilniuje duris atvėrė buvusiame Pranciškonų vienuolyne, šiuo metu Pranciškonų rūmuose, Trakų gatvėje (Trakų g. 9/Kėdainių g. 1).

Koncertų salė PIANO.LT atitinka geriausius akustikos kriterijus, todėl garsūs Lietuvos atlikėjai jau dabar mielai čia repetuoja ir rengia solinius rečitalius būsimiems koncertams.

Salėje skambės klasikinė ir džiazo muzika. Atlikėjai skambins puikiais „Fazioli“ ir „Schimmel“ koncertiniais fortepijonais.

Naujojoje salėje yra 100 sėdimų vietų, visai šalia – automobilių stovėjimo aikštelė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius